To je to što me zanima!

Griju mu stražnjicu: T. Cruise donio radijator na crveni tepih

Temperatura pred kinom u Dublinu spustila se gotovo do nule, ali Tom nije htio razočarati stotine obožavatelja koji su ga satima čekali kako bi se fotografirali
Vidi originalni članak

Osim vojske tjelohranitelja, Tomu Cruiseu (50) na premijeri filma “Zaborav” u Dublinu dodijelili su i posebnog pomagača koji ga je pratio s pokretnim grijačem.

Zvijezdu akcijskih filmova proljeće je očito zavaralo pa se na crvenom tepihu pojavio u odijelu bez kaputa. Temperatura pred kinom spustila se gotovo do nule, ali Tom Cruise nije htio razočarati stotine obožavatelja koji su ga satima čekali kako bi se zajedno fotografirali i dobili njegov autogram. Menadžeri su mu donijeli pokretne radijatore i postavili ih oko njega. Fotografije namrgođena pomoćnika odmah su postale hit i predmet parodije na internetu.

- Mislio je da će biti statist u filmu, a završio je kao jadnik čiji je jedini posao brinuti se da Tomovoj guzi nikad nije hladno. Sigurno se pita kako muškarac star pola stoljeća uopće može imati tako čvrstu stražnjicu - neki su od komentara na fotografije. Cruise se još nije osvrnuo na njih.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • vali30 10.04.2013.

    a ovoj ženi u haljini s golim leđima, njoj nije trebalo grijanje??

  • ŽeljkoDružinec 10.04.2013.

    taj Tomek je obični bedak,em ga je i Katica ostavila kad je videla s kakvim konjem ima poslaq

  • ipenky 10.04.2013.

    Bez obzira na to gdje mu je pomagač i je li ga grijao, taj čovjek mi se toliko zagadio s tom scientologijom i ponašanjem, fuj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare