To je to što me zanima!

Grubnić o incidentu s haljinom: 'Ne bih nam poželio još takvih situacija jer jedna je dovoljna'

Glumac Ugljen prestrašio je voditeljicu koja je naslonila tortu na haljinu i uprljala se šlagom. Brzo je zatražila reklame i uskočila u drugu kombinaciju stiliste Marka Grubnića
Vidi originalni članak

Vidjeli smo svi što se dogodilo, ja sam se potpuno pogubila, ali sva sreća da reklame traju sto godina i da imamo puno stvari u garderobi, rekla je pjevačica i voditeljica showa 'Ples sa zvijezdama' Maja Šuput (42) nakon incidenta s haljinom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Dok je držala tortu slastičarke Ivane Čuljak, bivše natjecateljice showa, Maju je prestrašio Asim Ugljen i voditeljica je prislonila tortu na haljinu i uprljala se šlagom. Brzo je zatražila reklame i otišla se presvući. Imala je nekoliko minuta za uskočiti u novu kreaciju i to samo zato što je njezin dugogodišnji prijatelj i stilist Marko Grubnić imao 'asa u rukavu'. - Ako nema u garderobi, ima u autu. Ja uvijek imam rezervnu kombinaciju, uvijek imam plan B jer sam stvarno ziheraš. Snašli smo se, ne bih nam poželio još takvih situacija jer je jedna bila dovoljna - rekao je Grubnić za IN Magazin.

POSEBNI DETALJI Grubnić se zahvalio Momčilu na na daru i otkrio neobičnu vazu

Maja nije zamjerila Asimu, a on joj se ispričao na svom Facebooku zbog nezgode. - Neopisivo cijenim profesionalizam i jedan od najdražih mi ljudi za suradnju je Maja Šuput. Dugo se poznajemo i imamo više zajedničkih gaža i svaki put kada sam sa njom radio, uživao sam jer s njom uvijek lako, ugodno, zabavno i divno raditi. Jer je vrhunski profesionalac koji je uvijek na visini zadatka. Tako je bila i sinoć. Žao mi je zbog haljine, iskupit ću se, a čim drugim, doli tortom. Bitno je da si se snašla kao što se uvijek snađeš. Znaš da te volim, carice - napisao je.

POGLEDAJTE VIDEO: VODITELJICA 'ZVEZDA GRANDA' I ŠEBALJ DRIFTALI TRAKTOROM

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 27.07.2022.

    Jao koja nesreća. Hvala što ste o tom važnom i presudnom događaju informirali naciju i širu regionalnu javnost

  • nomistakes 13.04.2022.

    šta kaže Momo?

  • 13.04.2022.

    ajde barem je jedamput bila slatka..😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare