To je to što me zanima!

Grubnić: O meni i Bubičiću možete misliti što hoćete

VOLI RIJEKU Modni Mačak je radio u Bubijevu rodnom gradu, a ovaj je tulumario u njegovom. Grubnić je očaran gostoljubivošću Riječana
Vidi originalni članak

Marko Grubnić je u Tower Centru Rijeka dobio svoj modni kutak. Tamo je savjetovao prolaznike kako kombinirati odjeću i kako izgledati što bolje. U uvodnom govoru Modni Mačak istaknuo je da voli Rijeku i stanovnike tog grada.
- Ljudi u Rijeci su posebni i jako dragi. Lijepo su me ugostili, a ako moj govor ispada da sam pozdravio Dinu Bubičića, neka svatko misli što hoće - objasnio je Grubnić ne želeći se izjašnjavati o odnosu s Misterom Hrvatske. Prošli tjedan modni stilist je s Dinom i Aleksandrom Grdić bio na skijanju.
- Bilo mi je super na skijanju. Zbog toga sam bio u svim novinama. Pratili su moje skijanje više od Kostelićeva - zaključio je Marko.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • COSA-NOSTRA 17.01.2009.

    Evo mala slova: modni hračak! Modni hračak! Modni hračak! Modni hračak!

  • COSA-NOSTRA 17.01.2009.

    MODNI HRAČAK!

  • vinine 17.01.2009.

    cijeli dan mislim na vas dvoje,kredit me ne zamara koliko me mučite vas dva...mogu li se družit s vama?mogu li bit u vašem društvu?tako ste pametni...moralne vertikale...dok je pokojni franjo bio živ nije bilo ovog smeća po novinama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare