To je to što me zanima!

Grubnić plaća cijenu slave zbog statusa na Facebooku

Modni stilist se previše ne zabrinjava oko mnogih njegovih lažnih profila. Rekao je kako će se sve vratiti onome tko se bavi takvim ružnim stvarima
Vidi originalni članak

Ni malo zahvalnosti što vas već prihvatim! Vi mi kradete slike pa pravite lažne profile! Samo da znate, obratit ću se administratorima Facebooka te vas sve potražiti pomoću IP adresa! I, naravno, tužiti! Sramota! Prestrašnooo, užasni ste, napisao je navodno Modni Mačak u statusu na profilu. Modni stilist je u utorak demantirao da je upravo on autor navedenog statusa. Kazao je kako se i tu radi o lažnom profilu.
- Taj status u životu nisam vidio. Sve te izjave su s lažnog profila - rekao je Marko Grubnić. Dodao je kako se previše ne zabrinjava oko mnogih njegovih lažnih profila budući da je to cijena slave koju je spreman platiti. Modni Mačak otkrio je da je njegov pravi profil dobro skriven te da ne prihvaća 'mase ljudi' za prijatelje.
- Nikad ne stavljam takve osobne statuse. Onaj tko se bavi takvim ružnim stvarima, sve će mu se vratiti - kazao je Grubnić i dodao kako on nikome ne sudi, ali mu nije jasno tko to ima vremena baviti se njegovim lažnim profilima i statusima.
- Ja sam pravnik po struci. Poznato je kako kod nas internet nije pravno reguliran - zaključio je stilist. U slučaju da se odluči i nekoga tužiti, prvo će se posavjetovati s odvjetnikom.




Idi na 24sata

Komentari 44

  • nema_oprosta 11.02.2010.

    Hm, ako ga sretnem na ulici dobit će jedan \"bitchslap\"

  • deba KING 10.02.2010.

    glupi admin

  • black_hawk_1 10.02.2010.

    ajme kako bi ovaj ped** ide na zivce....

Komentiraj...
Vidi sve komentare