To je to što me zanima!

Grudnjaci očito nisu u modi: I Joanna je pokazala bradavice

Joanna Krupa očito nije planirala uplatiti neku 'basnoslovnu' donaciju humanitarnoj udruzi na čijoj je gala večeri bila pa im je u zamjenu za 'lovu' pokazala bradavice
Vidi originalni članak

Humanitarna udruga Humane Society of the United States proslavila je 60. obljetnicu postojanja i u povodu toga u Los Angelesu organizirala gala večer na kojoj su prikupljali donacije za razne dobrotvorne ciljeveJoanna Krupa (34) očito nije planirala uplatiti 'basnoslovnu' donaciju pa je u zamjenu za 'lovu' na gala večeri pokazala grudi.

Manekenka i sudionica reality showa 'The Real Housewives of Miami' poznata je po provokativnim outfitima, no mnogi su komentirali da je za svečanu večeru ipak mogla odjenuti nešto suptilnije i profinjenije. Joanna je, naime, odjenula dugačku svjetlucavu crnu haljinu koja je bila prozirna. Pripijeni outfit naglasio je njene obline, a kako Krupa nije odjenula grudnjak vidjele su joj se grudi. Bradavice je sakrila ljepljivim silikonskim trakama. 

Nije joj smetalo što je pokazala 'previše kože', štoviše, uživala je što je uspjela naglasiti atribute. Okrenula se i kako bi je fotografi snimili sleđa jer je haljina na leđima imala veliki izrez. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • ludom 02.04.2014.

    A zašto bi se sramili nečega što je prirodno i normalno?

  • SASHA_2 31.03.2014.

    mozda je htjela donirati u naturi to jest,Koži...

  • petar4veliki 30.03.2014.

    Radije ću pogledati nju nego npr.Čobankovića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare