To je to što me zanima!

Grupa Vatra svirala na 10000 metara na letu za Dubrovnik

Na redovnoj liniji Croatia Airlinesa iz Zagreba za Dubrovnik, grupa Vatra prvi su bend s ovih prostora koji je zasvirao u zrakoplovu na komercijalnom letu
Vidi originalni članak

Grupa Vatra svirala je putnicima na redovnoj liniji Croatia Airlinesa iz Zagreba za Dubrovnik. Prvi su bend s ovih prostora koji je zasvirao u zrakoplovu na komercijalnom letu. 

Još potkraj rujna Vatra je za 6. listopada najavila ekskluzivni nastup 'u prostoru u kojem do sada niti jedan bend s ovih prostora nije nastupio' i na kojem će predstaviti novi album 'Zmajevi na vjetru' čiji je službeni izlazak zakazan za 12. listopada. 

U desetominutnom nastupu dečki su odsvirali ‘Tango’ i ‘Saturn’, a sve je, osim kao promocija albuma, u svrhu promocije velikog koncerta koji će bend održati 23. ovog mjeseca u zagrebačkom Domu sportova. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • pao sam s oklopnjaka i opet ću 08.10.2015.

    Toliko su popularni da su u dva dana skupili 6 komentara na članak eto

  • Intimidator 07.10.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • mirko zlikovski 07.10.2015.

    nadam se da Croatia Airlines bude uskoro uklonila smješne zavijese koje odjeljuju tzv. prvu klasu od ostatka kabine!!Što glumite s tim "krpama"!Na letu dijelite čašu vode!!!Hvala Bogu. bar zasad vam avioni ne padaju....

Komentiraj...
Vidi sve komentare