To je to što me zanima!

Grupa 'Zabranjeno pušenje' ide na turneju povodom 35 godina

Velike proslave najavljene su i na domaćem terenu - 18. listopada nastupit će u Splitu na Gripama, a 19. listopada u zagrebačkom Domu sportova uz goste čija će imena biti otkrivena uoči koncerata
Vidi originalni članak

Rock grupa Zabranjeno pušenje priprema se za odlazak na svjetsku turneju, kojom će proslaviti 35 godina karijere i objave albuma 'Das Ist Walter', a sredinom listopada nastupit će u Zagrebu i Splitu.

Početak turneje je 4. listopada u Calgaryju, a dan poslije nastupit će u Montrealu. Kanadska avantura nastavit će se 11. listopada u Windsoru uz veliku završnicu 12. listopada u Torontu, objavili su u četvrtak organizatori.

- Putovanje po svijetu uzbudljivo je za svakog tko se bavi muzikom. Kao prvo, to je suočavanje sa samim sobom i surovom istinom šta zapravo značiš i koliko tvoja muzika vrijedi. Ali kada je čovjek iz Sarajeva, put je divna prilika da opet sretneš svoje prijatelje iz mahale ili iz škole i da pomalo sastavljaš to razbijeno ogledalo svog vlastitog života. Jer kao što kaže jedna duhovita izreka - 'Sarajlija ima svugdje, pa čak i u Sarajevu - izjavio je uoči turneje frontmen benda Sejo Sexon.

Velike proslave najavljene su i na domaćem terenu - 18. listopada nastupit će u Splitu na Gripama, a 19. listopada u zagrebačkom Domu sportova uz goste čija će imena biti otkrivena uoči koncerata.

Bend će potom u studenom krenuti prema Australiji gdje ih čekaju Perth, Sydney i Melbourne. Pred kraj mjeseca su u slovenskom Ormožu, a zatim će se uputiti prema Danskoj, Švedskoj  i Norveškoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • surivlaj 05.10.2019.

    Ovi su malo bezveze,na silu

  • bezobrvenajeziku 03.10.2019.

    Zabranjeno pušenje bez Neleta je kao sarma bez mesa kao i Bjelo dugme bez Bebeka..

Komentiraj...
Vidi sve komentare