To je to što me zanima!

Gruzija nema predstavnika na Eurosongu u Moskvi

Sporna pjesma “We Don’t Wanna Put In” zvuči kao “Ne želimo Putina”. Prema procjeni žirija takvo što na Eurosongu u Rusiji je nedopušteno.
Vidi originalni članak

Djevojke iz grupe “Stefani i 3G” pjesmom su prekršile pravila o političkoj nepristranosti. Gruzijska grupa u hitu proziva ruskog premijera Vladimira Putina. Sporna pjesma “We Don’t Wanna Put In” zvuči kao “Ne želimo Putina”. Prema procjeni žirija takvo što na Eurosongu u Moskvi je nedopušteno.
- Odlučili smo da nećemo mijenjati tekst niti odabrati novu pjesmu. Nećemo ići u Moskvu i sudjelovati na Eurosongu - odlučna je Natia Uznadze, glavna i odgovorna za Eurosong gruzijske nacionalne televizije GPB. Domaćini Eurosonga, Rusi, pripremaju spektakl. Na otvorenju će djeca pjevati neke od pobjedničkih pjesama s dosadašnjih Eurovizija. Srpsku “Molitvu” otpjevat će djevojčica Lora. Kostimi u kojima će djeca nastupati bit će identični onima koje su imali pobjednici.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Drenovci 13.03.2009.

    Gruzijci zar vam nije jasno da morate pjevati kako vam veliki kažu,,pa mismo već godinama sluge i pjevamo na engleskom (zato što nesmijemo na maternji) i nije to ništa strašno,,naviknete se.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare