To je to što me zanima!

Grylls će morati platiti 19.000 kn kazne? Ubio je i pojeo žabu

Ministarstvo tvrdi da su filmsku ekipu Beara Gryllsa obavijestili što smije, a što ne smije raditi tijekom snimanja. Zasigurno će biti kazni, ali još nije jasno tko će ih snositi
Vidi originalni članak

Avanturista Beara Gryllsa (44) bugarski službenici mogli bi kazniti jer je ubio žabu, skuhao ju na štednjaku i pojeo za svoj televizijski show 'Running Wild'. Bear i plesna zvijezda Derek Hough (33) kuhali su ju u epizodi 2017. prije plivanja u jezeru u bugarskom nacionalnom parku Rila, prenosi Independent.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike reklo je da produkcija prekršila niz pravila tijekom snimanja na tom području uključujući plivanje u zaštićenom jezeru i ubijanje životinja. Također, tvrde da su filmsku ekipu obavijestili što smije, a što ne smije raditi tijekom snimanja. Zasigurno će biti kazni, ali još nije jasno tko će ih snositi. 

Bugarski ministar okoliša Neno Dimov naredio je istragu koja se tiče epizode iz 2017. kada je Bear pojeo žabu.  

Bugarska produkcijska kuća koja je sudjelovala u snimanju mogla bi dobiti kaznu od 3800 kuna do 38 tisuća kuna, dok je za Beara i Dereka kazna manja. Njihova bi mogla iznositi od 1900 kuna do 19 tisuća kuna.  

Beara su već osuđivali jer su gosti u njegovom showu već ubili i jeli krokodila, ubijali svinje, purane. David Attenborough (92) kritizirao je Gryllsa jer ubija životinje samo kako bi to snimio. 

- Bear će morati odgovoriti za sebe, ali ja ne bih voljno ubio životinju samo kako bih snimio epizodu - rekao je. 

S OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA SE NE ŽELITE SVAĐATI: 'pojesti' će vas u trenu!

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Mamabear 23.02.2019.

    Pa kolko je on pozderao zivotinja trebao bi bankrotirat da plati sve te kazne... Razumijem koncept emisije, al onda nakon kaj demonstriras kako uloviti neku zivotinju, pustis ju a ne strpat u usta kukce i ribe itd, al ne, on mora prozdrijet saku mrava ili odgrist ribi glavu da nama pokaze kak ce nam to spasit zivot. Kreten.

  • Dana89 22.02.2019.

    Cista glupost,kao da ce svijet propasti zbog jedne zabe,da sam bila na njegovom mjestu i ja bi je pojela,iskreno!

  • MH08 22.02.2019.

    Ovaj ni u wc-u ne bi bio gladan

Komentiraj...
Vidi sve komentare