To je to što me zanima!

Gutao je samo pilule, a tijelo je prekrio bizarnim tetovažama

Na mjestu obrva i oko očiju imao je iscrtanu crnu tetovažu, dok je oko usana tetovirao ružičasti obrub. Tetovažu je imao i na prednjem dijelu tjemena, a njegova prepoznatljiva kosa bila je ustvari perika
Vidi originalni članak

Michael Jackson preminuo je u lipnju 2009., no još uvijek se pojavljuju novi, dotada nepoznati detalji autopsije tijela preminulog kralja popa. O njegovom zdravstvenom stanju kroz godine se puno pisalo, a detalji su zgrozili javnost. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ispostavilo se da je Jackson u sebe unosio samo pilule, a preživljavao je tek na jednom manjem obroku dnevno. Noge i ruke bile su mu prepune uboda od punkture i od injekcija kojima je smanjivao bol. Borio se s anoreksijom, a tijelo mu je sve lošije podnosilo operativne zahvate. 

Na mjestu obrva i oko očiju imao je iscrtanu crnu tetovažu, dok je oko usana tetovirao ružičasti obrub. Tetovažu je imao i na prednjem dijelu tjemena, a njegova prepoznatljiva kosa bila je ustvari perika. 

U ZLATU JE Jacksonova obitelj strahuje od pljačkaša pa mu betonirali lijes

Pretpostavlja se da je Jackson periku počeo nositi još 80-ih, nakon što je za vrijeme snimanja jedne reklame zadobio ozbiljne opekline, nakon što mu se zapalila kosa. Njegov brat Tito (66) rekao je nakon Michaelove smrti kako se njegov brat nakon toga navukao na lijekove protiv bolova, koji su mu na kraju i presudili. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bzendra_1 21.02.2020.

    Sad sam se htel naterati da gledam ovog Sarica do kraja, ali mi nije uspjelo. dalje od dvije min. nisam mogel vise gledati. Pa tko to gleda??????

  • Linz 21.02.2020.

    Is'sa ti Boga................................kakve veze ima ovaj šaronja sa Jacksonom ???

  • Marija Španova 21.02.2020.

    Pa koliko je to trajala autopsija jbvas...

Komentiraj...
Vidi sve komentare