To je to što me zanima!

"Guy je bio pravi škrtac i uvijek je želio moj novac"

Madonnini prijatelji su razočarani Guyevom borbom za novac. Kažu da je zahvaljujući njenom novcu živio kao kralj i da se nije ponio kao kavalir
Vidi originalni članak

Madonna (50) je ogorčena na Guya Ritchyjan (40). Njeni prijatelji tvrde kako je pjevačica umorna od njegovih napada. Ispričali su da Guy nije nikada dao ni peni za obitelj i da Madonna ne može vjerovati da sada od nje traži toliko novca.
- On je negativac, a ne ona. Uvijek je išao samo za njenim novcem. Nikada nije platio školovanje sina. Živio je kao kralj. Madonna se često jadala da je škrt. Nije ga briga što ima svoj novac, već sada želi još i njezin. Nije se ponio kao gospodin - rekli su bliski prijatelji. Guy će u brakorazvodnoj parnici dobiti najmanje 180 milijuna kuna u gotovini. Očekuje se i borba za zajednički dom u londonskom Marylebonu i imanje u Wiltshiru.

MADONNA OTKAZALA BOŽIĆ
Madonna je kao sljedbenica kabale otkazala sve božićne aktivnosti još prije dvije godine. Njezin suprug Guy složio se s idejom da djecu odgajaju bez Božića. No, redatelj je ove godine planirao djeci pružiti  tradicionalni Božić. No, Madonna mu je odlučila pomutiti planove i borit će se da Lourdes, Rocco i David  blagdane provedu s njom.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • gamiseta 22.10.2008.

    i treba

  • brener 22.10.2008.

    a šta si mislila da ti neće naplatiti ono okretanje želuca svaki put kad bi te vidia golu!cccc....:)

  • sprinterica 22.10.2008.

    a što si je ona mislila pa naravno da će joj uzeti lovu

Komentiraj...
Vidi sve komentare