To je to što me zanima!

Guy više ne nosi prsten, ali sprema slavlje za Madonnu

Iako svi mediji tvrde kako je brak između redatelja i pjevačice pred raspadom, njihova obitelj i prijatelji objašnjavaju da situacija još nije kritična
Vidi originalni članak

Prvo je Madonna bila uslikana bez vjenčanog prstena, a isto se dogodilo i Guyu Ritchieju (39) kada je jučer sletio na aerodrom "JFK" u New Yorku. Nakon nekoliko mjeseci govorkanja kako im je brak pred raspadom, dobro obaviješteni izvori tvrde kako će se konačan razlaz dogoditi u studenom kada Madonna završi svoju svjetsku turneju. U međuvremenu Guy već neko vrijeme priprema grandioznu proslavu suprugina 50. rođendana. Početkom kolovoza planira pozvati 200 prijatelja na njihovo seosko imanje u Wiltshireu.
- Čovjek koji se planira razvesti ne priređuje svojoj ženi takvo slavlje. Zabava bi trebala biti uistinu spektakularna i on je jako puno vremena proveo planirajući cijeli događaj. Svi brakovi imaju svoje uspone i padove, a i nije baš lagano biti oženjen za nekoga kao što je Madonna - kazao je redateljev bliski prijatelj, koji je dodao kako je jedna od kočnica u odnosu para i to što pjevačica baš i ne voli suprugove prijatelje.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare