To je to što me zanima!

Guza gaće žvače: Candice pa kamo ti se to zavukao bikini?

U dvodjelnom badiću Candice Swanepoel pozirala je ispred ogledala. U središtu pažnje je njena utegnuta stražnjica koju je istaknula u minijaturnim gaćicama
Vidi originalni članak

Hvala na daru, napisala je manekenka na Instagramu. 

Candice Swanepoel (24) na dar je, naime, dobila, izazovni kupaći kostim. U dvodjelnom badiću pozirala je ispred ogledala. U središtu pažnje je njena utegnuta stražnjica koju je istaknula u minijaturnim gaćicama kupaćeg koje su joj se zavukle na 'škakljiva' mjesta.

- Što bih dao da se mogu pretvoriti u te gaćice... Blago gaćicama, svi im zavide... - neki su od komentara na fotografiju koju je Candice objavila. 

Prošle godine strani mediji raspisali su se kako je Candice premršava, da je 'kost i koža' i da više nije seksi. Ovom fotografijom Viktorijina anđelica dokazala je da su u krivu te da ona ima obline točno tamo gdje treba. 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • hablabla 13.01.2013.

    sve se pitam; koji prašak za veš koristi... hmmm...

  • moj stav 11.01.2013.

    dave više sve te cure ili žene sa svojim atributima( bar one to misle), ali očito i danas kada je sve vidljivo i znano golotinja i dalje pali svih!

  • mmiss 11.01.2013.

    Definitivno je bolja ova slika u minijaturnim gaćicama nego ova na kojoj je premršava.. Ali, niti jednoj nebi trebalo biti mjesto ovdje.. Ili se varam?

Komentiraj...
Vidi sve komentare