To je to što me zanima!

Guza joj je 'progutala' gaćice: Coco objašnjava što su tange

Nakon niza povijesnih podataka o tangama starleta je odlučila na primjeru pokazati što su tange pa je navukla svoj omiljeni odjevni predmet i fotografirala se odozada
Vidi originalni članak

Prve tange pojavile su se 1939., a 1974. Rudi Gernreich dizajnirao je prvi bikini s tangama, samo je jedan od 'tweetova' Coco-T (33). 

Starleta slavna zbog svoje predimenzionirane stražnjice dala si je truda kako bi one koji je prate na Twitteru obrazovala o svom omiljenom odjevnom artiklu - tangama. Na kraju edukacije zaključila je da bi najbolje bilo da fotografijom pokaže sve o čemu je pisala. 

Coco je u fluorescentno zelenom bikiniju otišla na pješčanu plažu, napravila špagu i pokazala svima kako izgleda kad ti tange 'nestanu' između ogromnih guzova. 

- Evo, ovo vam je savršen primjer tangi. Vidite kako se od cijelih gaćica vide samo špagice. Samo da znate, ovakve tange nose samo najhrabrije djevojke - napisala je ispod fotografije i obožaveteljima čestitala Tanga četvrtak. 

Idi na 24sata

Komentari 320

  • MarkoGuzzi 01.09.2012.

    pogrešno, nije to guza to je guzičetina, guta ona i bokserice

  • ada47 01.09.2012.

    zar opet o ovoj guzati...užas, koji li neukus i jadni muški kojima se ova guza sviđa....

  • govno u bazenu 01.09.2012.

    od svih tema na svijetu,vi bas citate ovu....pa vidim koliko vam smeta...a svi bi vi trpali njoj samo da imate sta i da mozete,zato nemojte lupati gluposti o njenoj guzici,je velika,ali nemojte srat da vam se gadi,luzeri...sta bi dali da je dobijete malo,ha,ha.....pogledajte kolko komentara....4 stranice komentara....a svi pljujete po 24 sata sto pisu takve clanke...a svi citate....

Komentiraj...
Vidi sve komentare