To je to što me zanima!

Emotivna Severina Splićane je zavodila guzom i rasplakala se

Severina nije mogla skriti emocije zbog nastupa u rodnom gradu nakon čak 11 godina pa se na početku koncerta rasplakala. Spaladium Arena bila je prepuna
Vidi originalni članak

Pjevačica je u petak nastupila u prepunoj splitskoj Spaladium Areni u sklopu svoje turneje 'Dobrodošao u klub'. S obzirom da čak 11 godina nije nastupila u rodnom gradu, Severina (41) nije mogla skriti emocije pa se na početku koncerta rasplakala. 

- Dobra večer Splite, tek je početak koncerta. Rastopit će mi se šminka - rekla je publici u dvorani ispunjenoj do posljednjeg mjesta.

Splićane je oduševila scenskom koreografijom koju je osmislio redatelj Tomaž Pandur i brojnim raskošnim kostimima u kojima je u prvom planu bila njezina zategnuta stražnjica. Izvela je svoje stare pjesme, ali i najnoviji hit 'Hurem' koji je otpjevala jer njezina majka Ana obožava 'Sulejmana Veličanstvenog'. Majci 22-mjesečnog dječaka Aleksandra to je bio posljednji nastup u sklopu turneje koju je započela u ožujku u Rijeci.

Idi na 24sata

Komentari 398

  • Tajna Osoba 12.12.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • 10.12.2013.

    Kojom guzicom, nekad bilo sad se spominjalo!

  • user_325272 08.12.2013.

    za cetnik tu majicu posalji ovoj pevaljki mozda te nagradi

Komentiraj...
Vidi sve komentare