To je to što me zanima!

Guzom 'srušila' naselje: Majin promašeni Photoshop pokušaj

Pjevačica voli objavljivati fotografije na kojima dominira njena guza za koju se, kaže, dobrano namučila u teretani. No, čini se da Maja smatra da ni to nije dovoljno
Vidi originalni članak

Moje prijateljice Kolumbijke, za razliku od mene, nisu morale stalno ići u teretanu kako bi imale savršenu guzu, kaže pjevačica Maja Šuput (36) koja trenutno uživa u čarima Kolumbije.

Pjevačica u zadnje vrijeme ponosno ističe oblu i prćastu stražnjicu za koju kaže kako se dobro uznojila trenirajući. Ipak, izgleda da je Maja početnica u Photoshopu pa je njezin pokušaj napumpavanja pozadine krenuo po zlu. Šuputica nije primijetila da je osim tijela, na nedavnoj slici iz Dubrovnika, izobličila i porušila kuće u pozadini slike.  Izgleda kako Majina guza ima učinak kao potres od sedam stupnjeva po Richteru. 

Jedan od njezinih najboljih prijatelja, student Marko Grubnić (33) pohvalio je guzu pjevačice rekavši da bi se mogla posramiti i sama starleta Kim Kardashian. Šuput trenutno putuje svijetom pa iz svakog mjesta obožavatelje počasti fotkom na kojoj dominira njezina savršena stražnjica . Nakon Dubrovnika, na red su došli Florida i Kolumbija.

- Ne bih nikad stavila silikone u guzu, sviđa mi se baš ovakva kakva jest - rekla je pjevačica prije pet godina. Osim Maje, i mnoge su druge zvijezde oblinama 'rušile' zgrade, drveća, pločice i ograde. Možda bi bilo bolje da ipak angažiraju profesionalce u tom poslu. 

Idi na 24sata

Komentari 141

  • 13.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • jana99 12.01.2016.

    non stop se photoshopira....

  • ikusi26 12.01.2016.

    Kako je više nije sram,pa u mom selu ima 10 boljih i zgodnijih cura i žena,neš mislit žene i komada metar i žilet,a nezna ni pjevat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare