To je to što me zanima!

'Guzomazalica' u akciji: Ovako se Nives priprema za snimanje

SJAJNA I GLATKA Šminkerica Maja jako se trudila kako bi Nives izgledala besprijekorno na snimanju vrućih scena s crnogorskim glumcem Momčilom Otaševićem
Vidi originalni članak

Nives Celzijus (35) živi bolje nego bilo koja ministrica. Glumica, spisateljica i pjevačica za snimanje scena u seriji "Čista ljubavi" nerijetko ima posebne pripreme i specijalne tretmane kakve si može priuštiti samo Kim Kardashian. 

POGLEDJATE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako je često u negližeima, svili i čipki na setu, Nives njeni suradnici u šminki posebno pripremaju za 'akciju'. 

Šminkerica Maja jako se trudila da Nives izgleda besprijekorno na snimanju vrućih scena s crnogorskim glumcem Momčilom Otaševićem. 

- Pripreme pred snimanje scene... Moja najdraža guzomazalica Maja - napisala je Nives fotografiju kojom je dočarala atmosferu prije nego što je krenulo snimanje.

Očekivano, ista joj je donijela mnogo lajkova i komplimenata, a broji pratitelji poželjeli su posao njezine osobne 'guzomazalice.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • 12kamelia 04.11.2017.

    meni je čisto solidna dok ne progovori....

  • 04.11.2017.

    Ja se njoj divim. Napraviti karijeru, dobiti Kiklopa, pobijediti u show-u a sve zbog cice i guzice. A mi radimo ko psi za plaću i komentiramo s kompa.Čemu ljubomora? Bravo Nives, samo ti mazi guzu.Triba znati i to!!!

  • ćeprolje 04.11.2017.

    Ova je bolja od admina

Komentiraj...
Vidi sve komentare