To je to što me zanima!

Gwyneth: Mislila sam da imam moždani udar i da ću umrijeti

Oskarovka se prestrašila da ima moždani udar zbog jake glavobolje tijekom ručka u svom domu. No liječnici su ustanovili da je riječ o jakoj migreni i napadaju panike
Vidi originalni članak

Jednog sunčanog poslijepodneva u Londonu, u proljeće 2011. godine pomislila sam da ću umrijeti. Upravo sam poslužila ručak u vrtu svoje kuće. Imala sam osjećaj da ću se onesvijestiti, nisam mogla oblikovati misli, osjetila sam žestoku bol u glavi, nisam mogla govoriti i činilo mi se da ne mogu disati. Bila sam uvjerena da je to moždani udar, napisala je Gwyneth Paltrow u svojoj novoj kuharici 'It’s All Good: Delicious, Easy Recipes That Will Make You Look Good and Feel Great'.

Uplašenoj glumici liječnici su otkrili da je riječ o jakoj migreni i napadaju panike, a dijagnosticirana joj je i teška anemija te manjak vitamina D. Savjetovali su joj da promijeni režim prehrane zbog čega je prestala konzumirati kavu, jaja, šećer, školjke, krumpir, pšenicu i meso.

Supruga Chrisa Martina, frontmana grupe Coldplay, potom se s obitelji podvrgnula testiranju na alergije i napisala svoju drugu kuharicu nakon prve 'My Fathers Daughter' iz 2011. godine.

- U mom domu su svi netolerantni na gluten, mliječne proizvode, kokošja jaja te mnoge druge namirnice - otkrila je.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • WOMANIZER 13.03.2013.

    o nije dobro ako ima napadaje panike, baš sam gledao na provjerenom, nimalo ugodno!

  • Hasenfefer 13.03.2013.

    ja sam danas mislil da se ne bum mogel ustat iz auta kak me bolelo

  • LebronPetrovic 13.03.2013.

    Hvata je panika kad vidi da njezin partner ima veća "jajca" nego ona sise !

Komentiraj...
Vidi sve komentare