To je to što me zanima!

Gwyneth Paltrow ponudila je Bradu savijete u vezi razvoda

HVALA, ALI NE HVALA Glumčevi prijatelji kažu da je Gwyneth dovoljno egoistična da je ponudila Bradu svoje savjete, a on je to odbio. Paltrow i Pitt ili su u vezi tri godine
Vidi originalni članak

Glumica Gwyneth Paltrow (44) ponosna je na prijateljski razvod s pjevačem Chrisom Martinom (39). Sad želi pomoći Angelini Jolie (41) i Bradu Pittu (52).

- Dovoljno je egoistična da je ponudila Bradu svoje savjete, a on je to, naravno, odbio - rekli su glumčevi prijatelji. Brad i Gwyneth bili su u vezi tri godine nakon što su glumili u filmu 'Sedam' 1993. godine.

Podsjetimo, Gwyneth i Chris Martin (39) papire za razvod 12- godišnjeg braka predali su u travnju 2015., a tek nedavno  su se i službeno rastali. Holivudska glumica i pjevač benda Coldplay zajednički će se brinuti o kćeri Apple (12) i sinu Mosesu (10), a izvan suda su se nagodili da neće dijeliti novac.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Ines_ 09.10.2016.

    Jadni Brad.........najbolje mu je da se obrati našoj Borni Rajić :)

  • Demetra 09.10.2016.

    Žalosno je da iz osnovne škole izlaze djeca, koja ne znaju razliku između -ije i -je, ali da takvi postaju "novinari", to sve govri o ovom portalu. Samo još čekam da žemske počnu sumljati o odlasku u pemziju.

  • montello 09.10.2016.

    ne sluša on njezine savjete

Komentiraj...
Vidi sve komentare