To je to što me zanima!

H. Hegedušić ostavio Kseniju Erker zbog 30 godina mlađe?

Komentiranjem ove situacije neki bi ljudi mogli biti povrijeđeni, rekao je kantautor za Story. Dodao je kako svaka obitelj ima teške situacije koje treba rješavati sama
Vidi originalni članak

Par je u braku bio 39 godina, a skladan obiteljski život poljuljala im je 30 godina mlađa žena u koju se 77-godišnji Hrvoje Hegedušić zaljubio, donosi Story. Ksenija Erker (59) i kantautor više od mjesec dana ne žive zajedno. Hrvoje se, naime, iselio iz njihova zajedničkog stana kako bi mogao biti s ljubavnicom. 

- Ne bih želio komentirati to da sam u vezi s nekom ženom, ali mogu vam reći da sam cijeli život zaljubljen. Ljubav je pokretač svega i ne znam kako bih bez nje napisao ijednu pjesmu. Svaka obitelj ima neke teškoće i situacije koje bi trebala rješavati u svoja četiri zida - rekao je Hegedušić za Story dok njegova supruga navode o prekidu nije htjela ni potvrditi ni negirati.

Ksenija i Hrvoje imaju dvije kćeri, Hanu i Martinu. U intervjuu za Story 2011. ona je otvoreno pričala o detaljima braka s Hrvojem, koji se zbog nje rastao s prvom suprugom. Tada je priznala da dugogodišnji brak osvježavaju flertovima. 

Izvorni članak pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 157

  • DINJA55 18.04.2013.

    ....mlađa,....draga Ksenija, podigni visoko glavu, obriši suze, nauči voljeti i cijeniti prvo sebe, nikada nije kasno, pusti ga da ode iz tvojeg života, šta će ti čovjek koji ti je nakon toliko zajedničkih godina zahvalio na ovakav način, jer na žalost poslije ovoga više nikada neće biti kao nekad, provjereno.

  • nevean 17.04.2013.

    Ksenija boli te briga, nađi si mlađeg, s jednim u jamu s drugim u slamu ha

  • miladraga 17.04.2013.

    Ajme, sad sam zabrinuta, da ne sad Arsenu palo na pamet da ostavi Gabicu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare