To je to što me zanima!

H. Jackman 'zgrabio' muškost kako bi ukazao na rak testisa

'FEELING NUTS' nova je globalna humanitarna kampanja kojom se uz pomoć slavnih osoba želi skrenuti pozornost na podizanje svijesti o raku testisa
Vidi originalni članak

'Ledeni izazov' dokazao je da slavne osobe svojim udruživanjem i akcijama na društvenim mrežama mogu podići svijest i pomoći prikupiti novac za brojne humanitarne akcije. 

Internetom je zato već zavladao novi izazov koji je nazvan 'Feeling Nuts'. Pridružio mu se i glumac Hugh Jackman (45) koji je 'zgrabio' svoju muškost kako bi skrenuo pozornost na podizanje svijesti o raku testisa. Njegova i slične fotografije počele su kružiti internetom, a spomenutim primjerom poveli su se i dečki iz benda Wolverine, 'Five Seconds of Summer, 'Steel panthers te kuhar Jamie Oliver. 

Nova ideja potekla je od braće Simona i Andrewa Saltera, braće iz Velike Britanije, te Simona i Phila Tuckera. Na pokretanje izazova odlučili su se nakon što su čuli za vijest o smrti 19-godišnjaka koji je preminuo zbog nedostatka znanja i osviještenosti o ovoj bolesti. 

Cilj njihovog projekta koji su nazvali Check One Two je osnažiti muškarce diljem svijeta da se ohrabre te redovito odlaze na kontrole i preglede. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Biggy86 02.10.2014.

    Mislim stvarno, umjesto ove gluposti gdje se hvataju za međunožje i ispadaju face, mogla se neka kampanja napraviti da se osvjesti ljude o bolesti a ne ovo, bzvz

  • 02.10.2014.

    majke mi nikada neću shvatiti koja je poanta ovih izazova i akcija, čime oni doprinose, kakve koristi uistinu imaju ljudi koji stvarno boluju od toga...kad će se počet hvatat za glavu za sve one koji nemaju mozga, pa da i mi skrenemo pozornost na njih....

  • Korisničko ime ne postoji 02.10.2014.

    opet jos jedan glupi izazov!oni koji boluju od ove opake bolesti ce bas biti "odusevljeni" kako se skrece paznja na problem kao i prosli put.ovaj gest vise govori o ljudskoj gluposti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare