To je to što me zanima!

H. Laurie: Snimanje 'Doktora Housea' se bliži svom kraju

Britanski glumac izjavio je kako je snimanje serije u posljednjoj fazi. Glumačka ekipa je umorna i na setu se više ne dokazuje ni sebi, ni redateljima ni kritici
Vidi originalni članak

House je lik koji me fascinira. Smatram da je dio glumčevog posla i da voli lik koji utjelovljuje, izjavio je jednom Hugh Laurie (52) o svojoj ulozi u medicinskoj dramskoj TV seriji.

Glumac, koji je utjelovio ekscentričnog doktora Gregoryja Housea u seriji Dr. House, otkrio je da se njezino prikazivanje bliži kraju.

- Sada radimo zbog vlastitog zadovoljstva. Više se ne dokazujemo ni sebi, ni redateljima ni kritici. Mislim da smo u posljednjoj godini snimanja ili čak u posljednjoj fazi. Uskoro ćemo imati 180 snimljenih epizoda što je zaista ludo - rekao je Britanac.

Glumac je otkrio kako je holivudski život negativno utjecao na njegov privatni život. Zbog snimanja serije većinu vremena provodio je u Los Angelesu dok je njegova supruga Jo s njihova dva sina, Charliejom, Billom i kćeri Rebeccom ostala živjeti u Londonu.

- Ovisnik sam o kavi. Imamo veće šanse snimiti seriju bez kamere nego bez kave - rekao je glumac koji se svako jutro budio u 5.30 ujutro kako bi stigao na set. 

Laurie se proslavio ulogom princa u 'Crnoj guji', a za ulogu Dr. Housea zarađivao je oko 2,2 milijuna kuna po epizodi.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • user_102650 15.11.2011.

    Hvala Hugh na hranjenju šupku u meni punih 8 sezona!

  • deshru 15.11.2011.

    hvala na ispravku. ***admin***

  • Mandarina_1 15.11.2011.

    To šta si ti isfrustriran ,šta si studira taj faks sve skupa 12 godina i sada radiš posa koji uopće niti ne voliš,nije razlog da govoriš ovakve gluposti.Možda imaju propusta u seriji,ali ako ćemo tako gledat,niti jedan film i niti jedna serija ne bi valjali.Dr.House je jedan od najkarizmatičnijih likova,a sama serija jedna od najboljih serija ikada!

Komentiraj...
Vidi sve komentare