To je to što me zanima!

H. Šalković odbrojava sate do porođaja svoje djevojke Ane

Radim kao PR menadžer kluba na Pagu, na plaži Zrće, kao i posljednjih nekoliko godina. Sat ću svakako nositi na plažu, kaže pisac, kojeg očekuje velika promjena
Vidi originalni članak

Ovaj crni sat s crno-crvenim remenom izvrsno bi išao uz crveni remen, cipele i crveni rupčić koji bi virio iz džepa sakoa, zaključio je pisac Hrvoje Šalković (41).

Iako mu moda nije osobito važna, ovog ljeta svakako će se potruditi biti modno osvješteniji, a u tome će mu, uvjeren je, pomoći i njegov novi WTI sat. Zato je izabrao elegantni model s crvenom crtom na remenčiću. Ljeto će Šalković provesti radno.

- Radim kao PR menadžer kluba na Pagu, na plaži Zrće, kao i posljednjih nekoliko godina. Sat ću svakako nositi na plažu - kaže Šalković, kojeg ovo ljeto očekuje i velika životna promjena. Njegova djevojka Ana Gruica (32) rodit će njihovo prvo dijete krajem ljeta. Zbog rođenja prvog sina pisac je uzbuđen.

- Nabavio sam ovaj novi sat kako bih mogao odbrojavati minute do Anina porođaja - rekao nam je Šalković. Dodaje da svakako planira ići na porođaj svoje djevojke Ane.

- Već sam bio na jednom porođaju, vlastitom, i bila je dobra zafrkancija. Kako bih to onda propustio - našalio se popularni Shale, koji satove voli nositi.

Novi WTI modeli muških satova mogu se kupiti samo uz tjednik Express po izuzetno povoljnoj cijeni od samo 79,90 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Vatroslav Istinski 14.06.2015.

    Boze baci ciglu i budi precizan !

  • ubi.se.od.posla 14.06.2015.

    ja ne kuzim tko je ovaj lik uopce

  • bubamara2103 14.06.2015.

    Teško bi Ana prošla pod djevojku,al ajde, nkmu bude...

Komentiraj...
Vidi sve komentare