To je to što me zanima!

Hajdukovac Mario Maloča će u travnju 2015. dobiti prvog sina

S Ivanom, ljubavi iz srednjoškolskih dana već ima 20-mjesečnu kćerkicu Teu zbog koje je, kaže, postao puno odgovorniji. Veseli se što će nagodinu dobiti i sinčića
Vidi originalni članak

U lipnju 2012 Mario Maloča (25) oženio se svojom srednjoškolskom ljubavi, Ivanom. Na vjenčanje u crkvu svetog Pavla u zagrebačkom Retkovcu došli su mnogi nogometaši i prijatelji mladenaca. Par je na prvi dan proljeća 2013. godine dobio svoje prvo dijete, kćerkicu Teu

Hajdukovac i njegova supruga očekuju i drugo dijete. U razgovoru za InMagazin ispričali su da će njihova 20-mjesečna kćerkica u travnju iduće godine dobiti brata. Dječak će ime dobiti po Marijevom nogometnom uzoru iz mlađih dana - Niki Kranjčaru. 

- Puno sam odgovorniji, znam da imam doma obitelj koju ja moram osigurati. To je ljepši dio života, kad završi utakmica i trening dođem doma gdje je najljepše - kaže nogometaš.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • kung fu panda 29.11.2014.

    čestitam

  • mjato 29.11.2014.

    fascinantno, došli mu na vinčanje prijatelji i igrači hajduka? nemojte nas zezat, nama ostalima inače dolaze neprijatelji i igrači američkog bejzbol tima i to nepozvani??!!!

  • Iva2810 29.11.2014.

    simpatičan par! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare