To je to što me zanima!

Hajdukovac Sahiti godinama ljubi prekrasnu Kim: Zbog nje bi ostao u gradu pod Marjanom...

Emir Sahiti od 2018. igra za 'bile', a u Splitu je upoznao Kim van den Berg, svoju dugogodišnju djevojku
Vidi originalni članak

Mladi Hajdukov nogometaš Emir Sahiti i njegova djevojka, Splićanka Kim van den Berg, objavili su sretnu vijest, onu da očekuju prvo dijete. Obožavatelje i navijače raznježili su preslatkim videom na Instagramu, a njihova ljubavna priča započela je prije više od četiri godine. 

JUNAK ZADNJEG DERBIJA Sahiti: Idemo u Zagreb dobiti Dinamo. Tamo nas čeka Torcida, takvih navijača nema nigdje!

Samozatajna Kim čuva svoju privatnost, o njoj ne znamo mnogo,  a na zaključanom Instagram profilu prate je samo najbliži. 

Ipak, lijepu brinetu često viđamo na Emirovom Instagramu, gdje rado podijele fotografije sa zajedničkih putovanja. Nedavno su bili u Dubaiju, a prije toga u Rimu i na Mallorci. 

Emir od 2018. igra za Hajduk, a svojevremeno je rekao da bi volio ostati u Splitu, a za to je donekle kriva i njegova Kim. 

- Split je odličan grad, neće se moji Šibenčanin naljutiti, ali malo više mi se sviđa pod Marjanom nego pod Šubićevcem. Premda je i Šibenik lijep grad za život, samo manji od Splita. Možda je za ovakvo moje razmišljanje kriva i djevojka koju sam našao u Splitu. Prije toga sam govorio kako mi je želja kupiti kuću i živjeti na Kosovu. Sada razmišljam malo drugačije, volio bih nešto kupiti i u Splitu i na Kosovu - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare