To je to što me zanima!

Haker koji je ukrao Playboyeve 'fotke' s Lilo: Bolje se zaštitite

Pohvalio se kako je sa servera časopisa uspio skinuti cijelo izdanje i sve je stavio na internet. Zbog toga je Hugh Hefner najavio objavu časopisa prije planiranog roka
Vidi originalni članak

S Playboyeva servera skinuo sam preko 200 pojedinačnih datoteka, spoji ih i imao sam kompletni časopis koji sam objavio na internetu. Trebali su se bolje zaštititi, pohvalio se haker zahvaljujući kojem smo na internetu prije nego na kioscima vidjeli golu Lindsay Lohan (25).

Ukupno deset provokativnih fotografija na kojima je Lilo pokazala sve svoje atribute trebalo je biti objavljeno tek 15. prosinca. Problematična glumica časopis je trebala predstaviti u showu Ellen DeGeneres, no hakeri su je preduhitrili. 

- Časopis ćemo u prodaju pustiti prije zbog velikog interesa koji su čitatelji pokazali, ali i zbog 'curenja' na internetu - napisao je na Twitteru Hugh Hefner (85).

- I prije sam se već hakirao u sustav Playboya i objavio njihov časopis na internetu prije nego su ga pustili u prodaju. Poslali su mi email, zamolili me da maknem časopis s weba i udovoljio sam im - hvali se haker.

Lohanica, koja se za Playboy slikala u dva navrata, prvim setom fotografija Hefner nije bio zadovoljan, za poziranje bez odjeće dobila je navodno 5,4 milijuna kuna. Editorijal je snimljen po uzoru na onaj s Marilyn Monroe iz 1953. za prvo izdanje Playboya. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • tinachhh 10.12.2011.

    da, hugh hefner s 85 zna otić na tviter i sve to objaviti :D

  • 1234567890 10.12.2011.

    je li i vama ova zenska ocajno izgleda??

Komentiraj...
Vidi sve komentare