To je to što me zanima!

Halid Bešlić: Moraliziranje o Lepoj Breni me živcira

Pjevač kaže da bi otišao na koncert Lepe Brene u Sarajevu da je boljeg zdravlja. Kaže da ona nije ništa kriva niti je nekom nešto nažao učinila
Vidi originalni članak

Nakon što su se braniteljske i nevladine udruge te brojni posjetioci internet-foruma pobunili protiv koncerta Lepe Brene u Sarajevu 30. svibnja, oglasila se pjevačka zvijezda Halid Bešlić koji kaže kako kao kolega podržava njen koncert.
- Oni traže krivce za rat preko Lepe Brene. Idu mi na živce ti što moraliziraju previše. To je za mene moraliziranje bez pokrića, Brena treba doći i pjevati, kao što trebam i ja pjevati za njih - kaže Bešlić koji bi otišao na Brenin koncert da je boljeg zdravlja.
- Da je Brena bilo što kriva, ja bih rekao, da je nekome nešto nažao učinila, ja bih joj rekao u lice. Šta je mogla žena napraviti, je li trebala glumiti veliku Bosanku u Beogradu?! Ima svoj život, svoju obitelj i šta? Ako je otišla u Brčko da izvuče svoje roditelje, to bi svatko napravio - kazao je Bešlić te pojasnio kako činjenica da su Brenini roditelji prebačeni u Zagreb, a ne u Beograd govori dovoljno. Organizatori koncerta poručili su kako će on biti održan i uz protivljenje pojedinih udruga i pojedinaca te su kazali kako zbog velikog interesa publike razmišljaju o još jednom koncertu u Sarajevu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • user_34983 27.05.2009.

    llcool- ne to se odnosi samo na halida i njemu sl. al to se dalo isčitat iz teksta ranijeg komentara tako da je pit. bezveze.

  • svi_smo_doma 27.05.2009.

    Ej Halide, ljudino - uzeo si mi riječ iz usta! Dosta rata - tko voli nek\' sluša, a ostali; pokažite malo više razumijevanja...

  • vony 27.05.2009.

    dra, mislim da je malo reci da si ekstremno naporna osoba.. i daj budi malo orginalan, a ne svaki put kad se pise o ovom covjeku jedan te isti komentar - "mislim da te je previse u nasem medijskom prostoru". Ohladi... neznam jesi li skontao da zapravo nikoga ne interesuje sta hoces da slusas ili o cemu hoces da novinari pisu. Realnost je takva da ti mozes trubiti do sutra sta hoces i kako hoces ali na zalost tvoje misljenje nema nikakve vrijednosti, o Halidu ce vjerovatno pisati narednih 50 godina a ti ces samo uzaludno gubiti svoje vrijeme, kojeg ocigledno imas previse. I malo razmisli prije nego sto prokomentarises, Halida u Dalmaciji ili opcenito Hrvatskoj ne slusaju samo "doseljenici" i to je cinjenica. A tvoja vjecita prica o doseljenicima i neko spustanje drugih ljudi samo zbog toga sto nisu tvoje nacijonalnosti je na najnizem nivou za jednu tako "visokoobrazovanu" osobu - zar si nisi nedavno udijelio taj kompliment?

Komentiraj...
Vidi sve komentare