To je to što me zanima!

Halid Bešlić: Nikog poslije Tita nisu žalili kao mene

Pjevaču je najviše zasmetala glasina da je s njim u vrijeme nesreće bila navodna ljubavnica. Teško mu se naviknuti na naočale i na samo jedno oko
Vidi originalni članak

Halid Bešlić u intervjuu za tjednik Slobodna Bosna kazao je kako nije uspio pročitati sve poruke podrške koje je dobio tijekom liječenja nakon teške prometne nesreće. No zna da ih je najviše bilo iz Hrvatske..
- Govore mi da sam dobijao poruke iz cijelog svijeta. Najviše s prostora bivše Jugoslavija, a Hrvatska je prednjačila - kazao je Halid, najavivši gostovanje u emisiji 'Nedjeljom u dva' 14. lipnja gdje ima namjeru zahvaliti se svima koji su ga podržali u teškim trenucima. Kazao je kako je znao da je omiljen, ali da je tuga zbog njegove nesreće bila na razini one nakon smrti Josipa Broza Tita. Za prognoze oko oka je kazao da su nikakve i da mu se teško naviknuti na naočale i na gledanje jednim okom.
- Nikoga poslije njega nisu žalili kao mene - ispričao je Halid. Dodao je da ga je najviše ohrabrila priča prijatelja iz Tomislavgrada koji je svoju bolesnu kći vodio na iscjeljenje kod velečasnog Zlatka Sudca:
- Velečasni Sudac ju je pitao šta bi najviše voljela da joj se desi, a ona je kazala 'voljela bih da ozdravi Halid!'. Ispričao je i kako je već snimio neke demo snimke novih pjesama te da ne zvuči loše. Najavio je koncert najkasnije do jeseni. Dodao je kako mu je najviše zasmetala glasina da je s njim u vrijeme nesreće bila navodna ljubavnica.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • valdop 12.06.2009.

    a kako i ne bi dobio najviše poruka iz hrvatske, pa gdje ima više bosanaca nego u hrvatskoj....

  • Roci 12.06.2009.

    spreman legendo haha u pravu si.

  • Roci 12.06.2009.

    U jebote tito!

Komentiraj...
Vidi sve komentare