To je to što me zanima!

Haljina hrvatske misice: Pleter, zlato, šahovnica, gole noge...

Tihana Babilj ima i snažnu podršku svoje obitelji, koji ju prate od izbora u Beču, Vodicama, a i u ovoj prilici su njeni roditelji i sestra prisustvovali prezentaciji...
Vidi originalni članak

Miss Supranational Hrvatske 2018. Tihana Babilj (18) predstavila je haljinu u kojoj će predstavljati našu zemlju na svjetskom izboru u Poljskoj. Tihanina bijela haljina s motivima hrvatskog pletera privukla je mnogo pozornosti jer sprijeda potpuno otkriva noge odnosno krojena je 'poput plašta'. Misica će uz tu haljinu nositi i krunu sa zlatnim dukatima.

Kako prenosi prigorski.hr, Tihana je u utorak prezentirala tri haljine u okruženju svog tima, osobnih trenera, kozmetičarki i frizerki. Tihana ima i snažnu podršku svoje obitelji, koji ju prate od izbora u Beču, Vodicama, a i u ovoj prilici su njeni roditelji i sestra prisustvovali prezentaciji.

Nakon što su okupljeni sudionici pogledali prigodni službeni spot, predstavljene su i tri haljine i nakit pripremljeni za ovu posebnu priliku. Od tri svečane haljine posebnu je pažnju privukla ‘Croatica’, bijela haljina s motivima hrvatskog pletera.

IVANA OTPUTOVALA U KINU Haljina Miss Hrvatske naljutila mnoge: 'Prekratka je i kičasta'

- Bijela boja simbolizira Tihaninu mladost obrubljena je hrvatskim pleterom i jadranskim biserima. Na grudima nosi šahovnicu izvezenu u zlatu da bi haljina bila što elegantnija. U samom dizajnu bazirala sam se na atraktivnost obzirom da se radi o svjetskom izboru taj se aspekt ne smije zanemariti pa haljina kod Tihane ističe lijepe noge noge i elegantan hod - napisala je na društvenim mrežama dizajnerica Mirsada Jureša.

Haljinu je komentirao i dizajner Ivan Alduk.

- Ovo nisu istine. Mirsada mi je od jučer najdraža kolegica - napisao je Alduk na svom profilu na Facebooku.

I haljina Miss Hrvatske Ivane Mudnić Dujmina (17) je digla mnogo prašine. Nacionalni kostim dizajnera Ivice Skoke kojim će ova Splićanka predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru u Kini je pobrao brojne kritike.

- Pa zar se ovako predstavlja nacionalna ljepota lijepe naše Hrvatske!? Zemlje sa toliko prekrasne prirode i prekrasnog Jadranskog mora. I miss naše države, predstavnica naše države, mogla bi nabaciti malo osmjeha... pa da se ova katastrofa od haljine manje primijeti. Jako loše i žalosno! Za sve postoje granice dobrog ukusa - napisala je ogorčena pratiteljica izbora.

NOVI BOLESTAN INTERNETSKI TREND: Ljudi si sami "operiraju" noseve?

Idi na 24sata

Komentari 91

  • 14.11.2018.

    Ne znam koja mi je jadnja haljina od ove 2 (bijela i sahovnica), nesto ovako ruzno za obuci dugo nisam vidjela. Jeftino jeftino ruzno i nedoradjeno. Sramota za idejne kreatore

  • Selene 14.11.2018.

    A majke ti mile, izgleda ko haljina koju narucim na amazonu za 0,01 cent iz Kine.

  • Tetka1 14.11.2018.

    ok mozda al za neki sajam stocarstva ratarstva poljoprivrede ... zena ima stopalo / big foot/ ko da ima peraj...a ova sandala je za nekog ko ima malo usko fino stopalo .. curica je slatka i prefinjena .... ali daleko je ona od misice

Komentiraj...
Vidi sve komentare