To je to što me zanima!

Halle Berry (54) linijom ostavlja bez daha, mogu joj pozavidjeti mnoge dvadesetogodišnjakinje

Holivudska glumica objavila je fotografiju s treninga na kojoj ponosno pokazuje figuru. U samo 16 sati skupila je preko 145 tisuća lajkova, a mnogi se ne mogu načuditi tome što tako dobro izgleda u svojoj dobi
Vidi originalni članak

Prelijepa Halle Berry (54) još jednom je dokazala da godine nisu nikakva prepreka tome da ljude ostavite bez daha svojom besprijekornom figurom. Posljednjom fotografijom s treninga 'zapalila' je Instagram.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Tko se želi tući? - napisala je frajerski u slengu Halle, a onda dodala i kako je osmislila program koji vježbanje podiže na novu razinu. U samo 16 sati fotografija je skupila je preko 145 tisuća lajkova.

Pratitelji su oduševljeno pozdravili njezinu inicijativu, nazivajući je kraljicom, no većina ih je bez ustezanja priznala da se ne bi usudila ući u ring s 'opasnom' Halle. Mnogi su u nevjerici komentirali i njezine godine te obećali sami sebi da će se ostaviti krafni i ostale hrane koja deblja. 

Podsjetimo, ova oskarovka i majka troje djece oduvijek se mogla pohvaliti isklesanom figurom, no ono što je Berry postigla u sklopu priprema za ulogu MMA borkinje u filmu Bruised koji je svjetlo dana ugledao 2020. bilo je uistinu nevjerojatno. 

- Nema boljeg osjećaja od postavljanja cilja i njegovog ostvarenja! Jedan od mojih ciljeva su bili isklesani trbušnjaci i napokon sam došla do njih! Osjećaj je nestvaran - napisala je Halle tad uz sliku trbušnjaka. 

OČARALA IZGLEDOM Halle Berry pozirala bez hlača

Tada je Halle pozvala sve svoje pratitelje da imaju ciljeve i bore se za njihovo ostvarenje, a nastavlja ih, kako stvari stoje, do daljnjega. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 28.03.2021.

    Ako je ovakva i uživo, svaka čast. 

  • ZVEZDE BANDA 27.03.2021.

    Još jedna iz mojih džokera

  • skija 27.03.2021.

    A jel nosi gace,sta kazu fanovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare