To je to što me zanima!

Halle Berry u kadi oduševila fanove: 'Stariš kao dobro vino'

Američka glumica Berry uživala je u pjenušavoj kupki te je odlučila ovjekovječiti trenutak. Fanovima je ipak jedna stvar ostala nejasna - a tko ju je fotografirao...
Vidi originalni članak

Halle Berry (52) se fotografirala u nešto 'opuštenijem' izdanju nego inače i time iznenadila fanove. Glumica je uživala u pjenušavoj kupki pa je objavila fotografiju na kojoj pozira u kadi, a kosu je pričvrstila maramom. 

- Bio je dugačak dan, no još uvijek mogu izdvojiti vremena za sebe i pjenušavu kupku - napisala je Halle u opis fotografije koja je skupila preko 185 tisuća lajkova i nekoliko tisuća komentara.

'Prekrasna fotografija', 'Ti si doslovno najslađa', 'Mogu li ti se pridružiti, predivna damo?' i 'Stariš kao dobro vino' - samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

Ipak, njezine pratitelje, kojih na Instagramu ima preko pet milijuna, najviše je zanimalo kome je glumica pozirala...

- Svi se pitamo tko je autor fotografije - komentar je znatiželjnih obožavatelja.

ODUŠEVILA OBOŽAVATELJE Halle Berry pokazala tetovažu kojom je ukrasila cijela leđa...

Inače, glumica iza sebe ima burnu ljubavnu prošlost i tri propala braka. S bejzbolašem Davidom Justiceom (53) bila je u braku od 1993. do 1997. godine, dok se drugi put udala 2001. za Erica Benéta (52) od kojeg se razvela se 2005. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zatim je pet godina bila u vezi s modelom Gabrielom Aubryjem (42) s kojim je dobila kći Nahlu Arielu Aubry (11). Oskarovka se potom 2013. udala za kolegu glumca Oliviera Martineza (53), s kojim je dobila svoje drugo dijete, sina Macea Roberta Martineza (5). Od Martineza se razvela krajem 2016.

ZANIMAJU IH SAMO AVANTURE I ZABAVA: Ovi horoskopski znakovi se nikad neće vjenčati

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 25.04.2019.

    Predivna žena...

  • 24.04.2019.

    Fenomenalno izgleda...

  • jelacicplac 24.04.2019.

    Oči joj se cakle kak da je sela na ono kaj preko dva visi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare