To je to što me zanima!

Hana Huljić je objavila fotku s putovanja, pratitelji je hvalili i poželjeli sreću u vezi s Grašom

Nova Grašina djevojka objavila je fotografiju iz Burana u Veneciji, na kojoj pozira s karnevalskom maskom. Mnogi su pohvalili njezin izgled i uputili joj lijepe želje za budućnost
Vidi originalni članak

Hana Huljić (31), kći Tončija Huljića (60) i nova djevojka Petra Graše (45), prvi put u posljednja dva mjeseca objavila je fotografiju na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na svom Instagram profilu podijelila je selfie na kojom pozira s karnevalskom maskom na licu, a iza nje se mogu primijetiti šarene fasade kuća u Buranu u Veneciji.

Na fotki je u samo nekoliko sati skupila više od tisuću lajkova, a u pratitelji su joj u komentarima napisali brojne komplimente i poruke podrške.

ZAGRLJENI GOLUPČIĆI U VINARIJI Nova fotka Graše i Hane fanove oduševila: Osmijesi sve govore!

- Prelijepa i pametna cura. sretno Hana tebi i tvojoj ljubavi - napisala je pratiteljica, a u komentarima su se oglasile i Domenica Žuvela te Andrea Andrassy.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Mozak za sve 14.11.2021.

    Neće dugo, raskinuti nekome brak,a poslije uživati u ne djelu nikad nije bilo blagoslovljeno, mene bi bilo sram da sam na njezinom mjestu, od toliko muškaraca, njezine dobi, ali i samaca, ona odabrala tog piakutlavca

  • Pardon 14.11.2021.

    Bez veze. Pametnijih i ako baš hoćete i lješpih, puna ljepa naša.

  • os-lega 14.11.2021.

    Kada ode u trgovinu kupiti malo parizera, neka okine jedan selfi a vi odmah objavite kako su fanovi u transu. Za što ljudi primaju plaću.

Komentiraj...
Vidi sve komentare