To je to što me zanima!

Hana Huljić pratitelje iznenadila zagonetnom porukom: 'Uskoro'

Izgleda da je ovo Hani Huljić najsretnija i najbolja godina do sada. Nakon što su ona i Petar Grašo izjavili da čekaju prinovu, Hana je svojim pratiteljima priredila još jedno iznenađenje a to je da sprema novu pjesmu i spot
Vidi originalni članak

Godina je sretno započela splitskoj kantautorici Hani Huljić (31). Potvrđeno je da Hana čeka bebu s glazbenikom Petrom Grašom (45), a nakon te sretne vijesti glazbenica je još jednom iznenadila svoje pratitelje na Instagramu sa lijepom vijesti da uskoro izbacuje novu pjesmu, ali i spot.

- Čekanje nove pjesme. Uskoro video - napisala je Hana u opisu fotke u kojoj pozira u fotelji.

Kako smo ranije objavili Martina Podgorski, voditeljica komunikacije Petra Graše potvrdila nam je sretnu informaciju o prinovi. Petar i Hana se znaju već od malih nogu jer glazbenik već godinama surađuje s njenim ocem Tončijem Huljićem (60).

SVI SU SRETNI ZBOG NJIH Hana i Grašo čekaju dijete, a za vjenčanje još nemaju planova

Navodno je njihova veza započela prošlo ljeto nakon dugogodišnjeg prijateljstva i Grašinog prekida sa pjevačicom Danijelom Martinović (50) s kojom je bio duge 24 godine.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • 13.01.2022.

    Nikada nije bila više u medijima

  • Slavonka60 13.01.2022.

    Sretno🌹💗💗

  • VLADEK72 13.01.2022.

    Da nema Graše, nitko ne bi ni čuo za ovu anonimku, a sad je postala glavna zvijezda u medijima. Svaki dan barem jedan članak. Dosta više o njoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare