To je to što me zanima!

Hana nije prestala jecati: Bebo, kažu da nismo jedno za drugo

Parovi su se najviše porječkali kad je voditelj Enis Bešlagić pitao 'Koji je par najmanje kompatibilan?'. Većina je odgovorila Hana i Goran, što je Hanu jako uzrujalo
Vidi originalni članak

U novoj epizodi showa Superpar natjecatelji su se borili za ostanak u kući. Budući da su Davor (36) i Tina (34) imali najlošiji rezultat na tablici, oni su bili prvi par koji bi mogao napustiti kuću. Stoga je natjecatelje dočekao novi izazov. Na pločici su morali napisati tko je po njima najuredniji, tko najljepši, a tko najnekompatibilniji par. 

Prije početka izazova svatko je riješio upitnik s istim pitanjima što je poslužilo kao baza, a točan odgovor na pitanje bio je onaj koji je odgovora većina. Ako oba partnera daju točan odgovor, pomiču se za jedno mjesto naprijed na 'ploči'. Tko prvi dođe do sredine - pobjeđuje i osvaja 5000 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Parovi su se najviše porječkali kad je voditelj Enis Bešlagić pitao 'Koji je par najmanje kompatibilan?'. Većina je odgovorila Hana i Goran, što je Hanu jako uzrujalo. 

- Goran je načitan i pametan, a Hana mi se čini kao 'princeza', nisu mi baš jedno za drugo - rekla je Jana. 

Na red je došlo pitanje 'Koji je par skupa iz navike?' Točan odgovor bili su Hana i Goran i odabranica Goranova srca više nije mogla šutjeti.

- Kako pet, šest mjeseci može biti navika. Užas! - odbrusila je svima koji su napisali njeno ime na pločicu.

Situacija se nije popravila ni kad su izabrani za par koji se najbolje oblači. Čim je završio izazov, u kojem su najlošiji bili Matea i Luka koji su tako postali par koji ide u eliminaciju, zajedno s Davorom i Tinom, Hana se zaletjela Goranu i zagrljaj i počela jecati.

- Kako ovo mogu raditi, lažu. Ružno govore o nama - neutješno je plakala, a Goran ju je pokušavao smiriti.

- Cijeli svijet može biti protiv nas, ali ako se mi držimo, ne mogu nam ništa, bebo - pojasnio joj je. 

Kad je došao trenutak eliminacije, Hana je bila sva vesela jer je napokon mogla izbaciti Luku i Mateu, s kojom se posvađala još u prvim danima u kući. 

Tina i Davor dobili su više glasova natjecatelja i ostali su u kući, a Matea i Luka morali su je napustiti.

NE TREBA IM VJEROVATI: Ovo su najzlobniji horoskopski znakovi, iako će vas na prvu prevariti

Idi na 24sata

Komentari 79

  • 08.04.2019.

    Hana - bezveznjakusa najobicnija

  • anchy2004 05.04.2019.

    Toliko je jaka da cmizdri za sve

  • 05.04.2019.

    Evidentno je da nas zanimaju reality show-ovi, inace se ne bi pojavljivali u ovolikom broju. Gledas ili ne gledas, stvar odabira. Cemu pljuvanje po ljudima koje ne poznajemo, vec vidimo iskljucivo u reziranim situacijama. To su fransize. Vecina toga je isplanirana radi gledanosti. Moze nam netko biti simpatican ili antipatican (nacin na koji je prezentiran), no te osobe uopce u stvarnosti ne moraju biti takve. Hana je jos mlada, nismo ni mi stariji u njenim godinama popili svu pamet svijeta. Ona je tipican odraz danasnjeg vremena. Pogledajmo djevojcice oko nas. Sve su iste, sa previse sminke. Njima je to normalno, a ocigledno I roditeljima koji su dozvolili da se curica sa 12 sminka. Dakle, mislim da nije problem u Hani... nego u nama koji odgajamo ove nove generacije. I podbacili smo, htjeli to priznati ili ne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare