To je to što me zanima!

Hana otkrila kakvog tipa traži: 'Mora biti stariji i ne želim više ja biti ta koja je uspješnija...'

Hana Rodić je na Instagramu odgovarala na pitanja pratitelja, te otkrila pojedinosti o svom ljubavnom životu, plastičnim operacijama i gubitku kilograma. Otkrila je i da sprema novu televizijsku suradnju
Vidi originalni članak

Influencerica i reality zvijezda Hana Rodić (24) nakon prekida s Gospodinom Savršenim uživa u brojnim putovanjima, s kojih nerijetko objavljuje fotke na društvenim mrežama. Hanu na Instagramu prati preko 128 tisuća ljudi, a sada je odlučila otvoriti dušu i odgovoriti na sva njihova pitanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mnoge od njih zanimalo je je li Hana i dalje solo ili je pronašla novu ljubav. Međutim, ona je po tom pitanju odlučila ostati tajnovita.

- Moram vas razočarati, ali neću odgovoriti na ta pitanja. Odlučila sam svoj ljubavni život držati u tajnosti - napisala je na svom Instagram storyju. Unatoč tome, otkrila je što očekuje od svog budućeg partnera.

- Ne želim više imati partnera od kojeg sam uspješnija - napisala je Hana, a pratitelje je zanimalo i je li joj važno da joj je dečko stariji od nje.

- Da, godine su mi bitne. Smatram da žene prije sazrijevaju - odgovorila je, te otkrila da su njezine slavne simpatije David Beckham, Michele Morrone i Chris Hemsworth. Bila je iskrena i oko estetskih zahvata kojima se podvrgla, te otkrila da je osim popunjavanja usana filerom nedavno napravila novu korekciju.

- Zadnji put nisam radila samo usne, što mislite da sam još sredila? - upitala je svoje pratitelje, a oni su nagađali da se radi o njezinoj vilici. No, influencerica tvrdi da je njezina vilica prirodna i da je rezultat gubitka kilograma.

ODMOR U EGIPTU Hana Rodić poput Kleopatre: 'U oskudnom bikiniju hvata boju...'

- Ne plaćam trenere, zdravo se hranim, prije sam vježbala... Sada zbog ovog zahvata ne mogu vježbati još neko vrijeme, ali našla sam alternativu dok se ne vratim u gym - otkrila je Rodić. Pratitelji su je pitali i kako napreduje polaganje vozačkog ispita.

- Pogodite tko vozi! Ide mi jako dobro - rekla je Hana u videu i poručila pratiteljima da će njen napredak moći pratiti u RTL-ovoj emisiji.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • NE MOGU SE SJETITI NICEG KONSTRUKTIVNOG 07.06.2021.

    @Malihrvat1275 hana si, skuzili smo

  • ♒Black_Cat♓ 07.06.2021.

    Zgodna kako god okrenes..a manjak mozga imaju i druge.. Nek si samo nade nekoga ko ima para i nek uziva..

  • general lopov 07.06.2021.

    Uzmi Šukera.Možda mu je ostalo još nešto love poslije one dvije koje se bave istim stvarima kao i ti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare