To je to što me zanima!

Hana Rodić: Gorana opsjedaju djevojke, ali on vidi samo mene

Kada su na 'Superparu' birali sobe točno sam znala da će kamp kućica biti za vas. Baš mi je bilo žao, napisala je pratiteljica Hani nakon što su Jana i Miroslav odrediti gdje će tko spavati
Vidi originalni članak

Hana Rodić (21) i Goran Jurenec (39) nakon showa 'Gospodin savršeni' natječu se u 'Superparu', a nakon prve epizode privukli su veliku pozornost. Već im se zamjerio jedan par, Jana i Miroslav Premužić. Oni su pobijedili u prvom zadatku pa su određivali tko će gdje spavati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na očekivanje mnogih, Hani i Goranu pripala je kamp kućica. Iako je Hana bolesna i, kako kaže, ima bronhitis, Jana ju je stavila i kućicu bez grijanja. 

- Kada su na 'Superparu' birali sobe točno sam znala da će kamp kućica biti za vas. Baš mi je bilo žao - napisala je pratiteljica Hani, a ona je odgovorila: 

- Znala sam i ja, ali sve se vrati milo za drago - rekla je Hana. 

Iako, tvrdi, njoj i Goranu cvjetaju ruže u vezi, ipak i druge djevojke pokušavaju doći do njegovog srca. 

- Meni je legendarno što ga opsjedaju, a Gogi vidi samo mene - rekla je Hana. 

Pratitelji su Hanu upitali zbog čega se prijavila u show 'Gospodin savršeni' te napomenuli kako kruže priče da prije nikako nije mogla naći dečka. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ljudi koji me ne poznaju pričaju svakakve gluposti. Došla sam zbog novog posla kako bih prezentirala ono što radim... Nisam očekivala ni ljubav ni ovakvu medijsku pažnju - ispričala je. 

Također, mnogi misle da su Goran i Hana plaćeni da glume par. 

- Ne vjerujte svemu što se priča. To je čista glupost i uvijek se nasmijem na ovako glupe pretpostavke - odgovorila je na tračeve.

MUŠKARCI SKROZ 'POLUDE': Kad im žene rade ovo, ne mogu se suzdržati 

Idi na 24sata

Komentari 108

  • Nella1234_1 27.03.2019.

    Nema kemije kad Goran ima dečka u Njemačkoj a ovo s Hanom sve je to show ništa drugo

  • _petra_ 26.03.2019.

    sta se prenemazu ovo dvoje,fuj

  • tuti fruti 11 26.03.2019.

    Sramota za hanu traži drugu sobu, kao bolesna koda je nisu lječnićki pregledali prije šoua jer je ne bi bolesnu pustili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare