To je to što me zanima!

Hanin frizer pokazao je fotke ponosnih mama mladenaca

Vjekoslava je pozirala na maslinasto zelenom trosjedu u nježnoj rozoj haljini koju je nosila na vjenčanju kćeri. Na fotografiji s Snježanom bio je i sam Lijić, a oboje izgledaju dobro raspoloženi
Vidi originalni članak

Do sada vidjeli mnogo fotografija s vjenčanja Hane Huljić (31) i Petra Graše (45). Mladenkin stilist za frizuru i šminku Josip Lijić osim fotografija Hane i Domenice, objavio je i fotografije Vjekoslave Huljić te Snježane Grašo na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vjekoslava je pozirala na maslinasto zelenom trosjedu u nježnoj rozoj haljini koju je nosila na vjenčanju kćeri. Na fotografiji s Snježanom bio je i sam Lijić, a oboje izgledaju dobro raspoloženi.

Frizer je par dana ranije na Instagramu objavio fotografije Hanine frizure kojom je naglasio njenu bujnu kosu loknama u retro stilu.

Na fotografijama napokon vidimo njene plave oči koje je Lijić dodatno naglasio sjenilom i maskarom, a suptilno rumenilo naglasilo je njen obraze.

MLADENKINE PRIPREME Isplivale dosad neviđene fotke Hane Huljić: 'Božanstvena je'

Lijić je opet oduševio pratitelje svojim radom, a u komentarima su svi pohvalili Hanu i složili se kako je prekrasno izgledala na svoj dan vjenčanja, što se na ovim fotografijama puno bolje vidi.

- Apsolutno božanstvena! A ti Josipe imaš zlatne ruke i neizmjerni talent, svaka čast! - pohvalili su Lijića pratitelji.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Plagius Aureus 26.02.2022.

    Dok spomenu sve na listi čekanja, završit će rat, dapače nitko ga se više neće ni sjećat. Sutra je na redu pedikerka, manikerka, čupačica dlaka njena/ njegova, maserka, slastičarka, masterchef.... I tako sve do ekipe na zidiću

  • Gruntovčani 26.02.2022.

    Idem na zahod

  • marko marulić 26.02.2022.

    Kakav frazer😂takve i frizure

Komentiraj...
Vidi sve komentare