To je to što me zanima!

Hanin prijatelj umro od korone: 'Bio je na respiratoru danima'

Hana je potvrdila kako je njezin prijatelj Irhad preminuo od posljedica zaraze zloglasnim korona virusom, a njezini prijatelji su u šoku, s obzirom na to da se radi o mlađem muškarcu.
Vidi originalni članak

Bosanskohercegovačka Influencerica i TV voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković (36) na društvenim mrežama se oprostila od svog prerano preminulog prijatelja Irhada.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Druže moj, odrasli smo zajedno i toliko toga prošli... Po osmijehu i dobroti svi ćemo te pamtiti. Srest ćemo se opet na nekom ljepšem mjestu gdje nema boli, patnje i tuge. Voli te Hanči - napisala je u opisu fotografije.

Hana je potvrdila kako je njezin prijatelj Irhad preminuo od posljedica zaraze zloglasnim korona virusom, da je bio na respiratoru te da su mu se danima borili za život.

OBRISALA FOTKU JER SU JE SPRDALI Hana Hadžiavdagić potamnila kožu u Photoshopu pa poručila: 'Nije dovoljno reći da nisi rasist'

To što je njezin prijatelj bio mlad čovjek posebno je zabrinulo nekolicinu njezinih pratitelja, koji su joj izrazili sućut i izrazili bojazan zbog nepovoljne epidemiološke slike u regiji. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 23.07.2020.

    Ako želiš umrit, priključi se na respirator.

  • LUKACRI 23.07.2020.

    a tko je Hana ?????

  • Valis 23.07.2020.

    Ako je umro umro je od respiratora a ne od korone

Komentiraj...
Vidi sve komentare