To je to što me zanima!

Harrison ne pušta bič: Stiže li nam još jedan Indiana Jones?

Iako kritika nije baš bila oduševljena četvrtim dijelom Indiane Jonesa, publika ga je odlično prihvatila. Stoga ne iznenađuje što ćemo možda dobiti još jedan film
Vidi originalni članak

Dobre vijesti dolaze iz usta Boba Igera, Disneyjevog čovjeka zaslužnog za 'nabavku' Pixara, Marvela i Lucasfilma. Prema njegovim navodima, novi nastavak Indiane Jonesa , peti po redu, je definitivno u planu.

Pixsell



Već otprije znamo da su i Spielberg, a i Ford potvrdili svoje sudjelovanje ako se krene u produkciju petog dijela sage o arheologu. Svoju umiješanost u projekt je tijekom lipnja potkrijepila i Kathleen Kennedy, vrlo važna producentica u Disneyju.

- Još jedan film o Indiani Jonesu će jednoga dana biti snimljen u ovoj tvrtki. Kada će se to dogoditi, nisam posve sigurna. Nismo počeli raditi na scenariju, ali priča se o tome - rekla je Kennedy.

Kako je to već previše govorkanja da bismo to pripisali slučajnosti, možemo li reći da ćemo još jednom čuti pucanj biča u narednih par godina? Ili će možda ipak pobijediti oni koji kažu da je Harrison Ford drastično prestar za tu ulogu?

Vrijeme će pokazati kako će se ova priča odviti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • texviler 31.12.2015.

    ma legenda

  • marek000 31.12.2015.

    nije tolko bitna radnja kolko bitno da Harison glumi Indijanu , ko da bi Rambo bio Rambo bez Stalonea

  • Rafo 31.12.2015.

    Kao što je Sean Connery jedini pravi Bond, tako je i Harrison Ford jedini Indiana Jones. I Bonda su glumili mnogi drugi glumci (neki i vrlo uspješno), pa će vjerojatno i Indianu Jonesa nakon Harrisona glumiti netko drugi, ali Sean i Harrison ostaju najbolji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare