To je to što me zanima!

Harry je s Hamiltonom otvorio muzej Silverstone u Engleskoj

Šesterostruki svjetski prvak u utrci Formula 1 dovezao je svojim električnim vozilom Mercedes princa Harryja na otvorenje muzeja Silverstone Experience u Northamptonshireu u središnjoj Engleskoj
Vidi originalni članak

Princ Harry (35) svečano je otvorio muzej posvećen prošlosti, sadašnjosti i budućnosti britanskih utrka F1, a što je jedna od posljednjih njegovih kraljevskih dužnosti prije službenog povlačenja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pritom je Harry zahvalio organizatorima što su projektom Silverstone Experience u Towcesteru u okrugu Northamptonshire, gdje se nalazi slavna automobilistička staza Silverstone, pokazali što britanska automobilska utrka znači svijetu. 

Prva utrka F1 održana je upravo na Silverstoneu 1950. godine i od tada se na njoj vozi utrka za nagradu Velike Britanije.

Hamilton, također tridesetpetogodišnjak, donirao je muzeju svoju kacigu s prvenstva iz 2019., a u muzeju on i Harry susreli su se s nekoliko bivših i sadašnjih vozača F1. 

DUGOGODIŠNJI SU PRIJATELJI Beckham podržava Harryja u odlasku: Ponosan sam na njega

Harry i njegova supruga Meghan (38), najavili su u siječnju da se planiraju od ovog proljeća povući iz kraljevskih dužnosti i voditi neovisniji život, uglavnom u Kanadi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 07.03.2020.

    Da i to je vjest za monarhiju. Briga nas za muzej

  • crni2012 07.03.2020.

    On vise nije princ on je harry

Komentiraj...
Vidi sve komentare