To je to što me zanima!

Harry otišao nakon 26 godina: Mr. Burns ostao je bez glasa

Harry Shearer je na svom profilu na Twitteru podijelio poruku u kojoj odvjetnik producenta Jamesa L. Brooksa govori kako serija ide dalje, a Harry više nije dio nje
Vidi originalni članak

Harry Shearer (71) koji je u 'Simpsonima' posuđivao glas Mr. Burnsu, Nedu Flandersu, Kentu Brockmanu i drugim likovima napustio je animiranu seriju nakon 26. godina. Harry je kazao kako su producenti donijeli odluku o prekidu suradnje jer mu nisu obnovili ugovor. 

Na svom službenom profilu na Twitteru podijelio je poruku u kojoj odvjetnik producenta Jamesa L. Brooksa govori kako serija ide dalje, a Harry više nije dio nje, no žele mu sve najbolje. Shearer je podijelio i svoje mišljenje. 

- Razlog ovome je i želja za slobodom da radim na drugim projektima - napisao je na Twitteru i zahvalio se svim obožavateljima 'Simpsona' na podršci. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • hende007 14.05.2015.

    Šteta što Harry odlazi, ali serija ide dalje. Odlični su i nakon 26 sezona.

  • cronewsler 14.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare