To je to što me zanima!

Harry otkrio što mu je kraljica rekla kada je tražio dopuštenje da oženi Meghan: 'Zar moraš?'

Iako su razni svjetski mediji ranije pisali o neobičnim pravilima kraljevske obitelji i tome da prvih šest u redu mora tražiti dopuštenje od monarha za zaruke, Harry kaže da ga je to iznenadilo
Vidi originalni članak

Princ Harry (38) u svojim memoarima kojima je dao naziv 'Spare' (Rezerva) iznio je razne detalje o životu u kraljevskoj obitelji. Smrt majke Diane, nerazumijevanje oca, kralja Charlesa (66), sukobi s bratom Williamom (40) - dio su tema na koje se osvrnuo u memoarima, a nije izostavio niti odnos s bakom, pokojnom kraljicom Elizabetom II. 

NIŠTA OD PODRŠKE OCU? Kraljevski stručnjak: Princ Harry će biti pozvan na krunidbu, ali neće doći. Možda je i tako bolje

Opisao je tako, princ Harry odnos s obitelji pred vjenčanje s Meghan Markle (41). Tvrdi da nije znao da mora tražiti bakino dopuštenje da se oženi te da mu je to rekao jedan član osoblja.

Iako su razni svjetski mediji u to doba pisali o neobičnim pravilima kraljevske obitelji i tome da prvih šest u redu mora tražiti dopuštenje od monarha za zaruke, Harry kaže da ga je to iznenadilo. 

S kraljicom je, kako piše, razgovarao u Sandringhamu i čekao je pogodan trenutak da kraljica bude dobro raspoložena. Kraljici je, piše, rekao da jako voli Meghan.

- Rečeno mi je da moram tražiti vaše dopuštenje prije nego što je zaprosim - rekao je Harry baki Elizabeti.

- Zar moraš - pitala je kraljica, a Harry je odgovorio da mu je tako rečeno.

- Pretpostavljam da onda moram reći da - rekla mu je kraljica, a njega je potpuno zbunio odgovor.

- Nisam shvatio. Je li bila sarkastična? Ironična? Namjerno tajanstvena? Je li se prepustila malo igri riječi? Nikada nisam vidio da baka izvodi bilo kakvu igru ​​riječi i ovo je bio nevjerojatno bizaran trenutak - napisao je u memoarima.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • post it 18.01.2023.

    Sad već tražiš dlaku u jajetu.

  • pinksurprise 18.01.2023.

    Da ti je bakica zabranila da oženiš ovu fejkericu, spasio bi se.

  • sljastrava 17.01.2023.

    Imao je koga pitati.Nije ona sebi našla pravoga,a kamoli će njemu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare