To je to što me zanima!

Harry pronašao 'pravi posao', u novoj je firmi odmah postao šef

Odbjegli princ postao je dio kompanije BetterUp, koja putem svoje brzo razvijajuće platforme nudi personaliziranu psihološku pomoć i usluge tzv. life coachinga. Dakako, odmah je dobio jednu od rukovodećih pozicija
Vidi originalni članak

Nakon što se odbjegli princ Harry (36) nedavno u 'intervjuu godine' kod Oprah požalio kako ga je obitelj maknula s kraljevskih jasli te da više nema džeparac koji mu pripada po njegovoj plavoj krvi, navukao je bijes dominantnog dijela javnosti. Jedna od najčešćih replika s kojom se suočavao, ako je čitao komentare koje mu upućuju, bila je da 'pronađe pravi posao'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako prenose brojni američki mediji, čini se da ga je možda konačno i pronašao. Harry postaje dio uspješnog američkog startupa, odnosno tehnološke kompanije BetterUp, koja putem svoje brzo razvijajuće platforme nudi personaliziranu psihološku pomoć i usluge tzv. life coachinga. Dakako, odmah je dobio jednu od rukovodećih pozicija. 

POMIRENJE SVE DALJE Nema više bratske ljubavi: 'William je jako uznemiren zbog intervjua Harryja i Meghan...'

Princ je za Wall Street Journal potvrdio kako je prihvatio ponudu kompanije te da se nada kako će i sam uskoro pomagati ljudima, baš kao što je ova platforma njemu osobno pomogla proteklih mjeseci. 

Harry je i ranije najavljivao kako se vidi u ovoj branši. Kazao je da bi volio raditi na problemima povezanima s mentalnim zdravljem, iako mu to, dakako, nije struka. Ono što sa svojim utjecajem vjerojatno može učiniti je skrenuti dodatnu pozornost na probleme s kojim se susreće sve više ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • elokventni sitnozub 23.03.2021.

    Znači prodaje maglu kao popovi...gospon popa i njegova popadija.

  • wooly 23.03.2021.

    Svirat če frulu.

  • kung fu panda 23.03.2021.

    Lajf coucing kako postati papuča godine?

Komentiraj...
Vidi sve komentare