To je to što me zanima!

Harry se mijenja zbog Meghan: Zbog ljubavi će prestati pušiti

Meghanina majka je terapeutkinja i učiteljica joge koju i sama glumica prakticira od djetinjstva. Princ Harry je prije veze s Meghan imao manje zdrave navike koje sad mijenja
Vidi originalni članak

Princ Harry (33) dugogodišnji je pušač. Iako je pušenje strogo zabranjeno u Nottingham Cottageu gdje on živi, princ katkad zanemari pravila te na društvenim događanjima rado zapali. Osim toga, kada ga baš primi želja, Harry popuši cigaretu 'na brzaka' kraj otvorenog prozora. 

- Harry je Meghan obećao da neće pušiti u njihovom zajedničkom domu jer je ona nepušač. Više neće 'visjeti' na prozoru s cigaretom. Princ prestaje pušiti zbog nje - rekao je prijatelj zaručenog para. 

Princ Harry i Meghan Markle (36) koja od djetinjstva vježba jogu te je posvećena zdravom načinu života, vjenčat će se u svibnju iduće godine. 

PRIPREME ZA OPASNE SITUACIJE Meghan mora na vojnu obuku: 'Treba biti spremna na sve...'

- Mnoge su prednosti joge, poput povećane fleksibilnosti i snage mišića. Dok je vježbate, sretniji ste, a povećava i mentalni fokus. Lakše se opustite, smanjuje anksioznost i bolje spavate - rekla je glumica nedavno. Britanci su je već prozvali 'najrastezljivijom članicom kraljevske obitelji'. 

Meghanina majka Doria Radlan terapeutkinja je i učiteljica joge koja živi u Los Angelesu. Od njezina oca se razvela kada je glumica imala dvije godine. Njezin otac Tom već dugi niz godina živi mirnim životom u Meksiku.

Otkako se saznalo za zaruke para, paparazzi su ga uspjeli locirati te su ga jednom prilikom fotografirali kako izlazi iz dućana s vrećicom punom piva i kutija cigareta. Kada su ga pitali podržava li svoju kći, Tom je rekao da mu je drago što je Meghan sretna s nekim tko ima iste poglede na život kao i ona. 

- Oduševljen sam. Volio bih ju odvesti do oltara i predati princu - kratko je komentirao otac. 

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Johndenver 11.12.2017.

    Super..bez veze

  • 11.12.2017.

    Harry, sredila te mala, što će tek biti u braku?

  • 11.12.2017.

    kako ga je promijenila rekla mu moraš i prestao...

Komentiraj...
Vidi sve komentare