To je to što me zanima!

Harry Styles imao tajnu aferu sa 16 godina starijom Nicole?

Prema najnovijim tvrdnjama, Harry Styles je na početku svoje karijere imao kratku aferu s Nicole Scherzinger, kad je pjevačica imala jednu od pauza s L. Hamiltonom
Vidi originalni članak

Član benda One Direction s Nicole Scherzinger (37) navodno je bio kad je imao samo 19 godina, piše The Sun. 

Harry Styles (21) i pjevačica u ljubavnu priču navodno su se upustili kad je Nicole bila na jednoj od pauza s Lewisom Hamiltonom (30). 

- Zbližili su se pred kraj prikazivanja showa 'X Factor' 2013. godine, a opet su se sastali početkom prošle godine. Harry je bio opčinjen s Nicole koja mu se oduvijek sviđala - rekao je izvor. Dodao je da je Harry za svoje godine jako zreo, a već je bio i u vezi s voditeljicom Caroline Flack koja je od njega starija 14 godina. 

Stylesovi prijatelji tvrde da Harryjeva veza s Nicole nikad nije bila ozbiljna. Pjevačicu se nedavno povezivalo i s glazbenikom Edom Sheeranom. Početkom godine s Hamiltonom je prekinula vezu dugu sedam godina. 

5 razloga zašto ovaj vikend trebaš jesti ribu. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Marina1204 17.10.2015.

    On je dosada svim svojim djelima i rijecima pokazao i dokazao da je jedna predivna osoba. Meni osobno najdraza javna osoba i nista cudno sto se svida djevojkama/zenama svih dobnih skupina.

  • dinkman 17.10.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Moslavka 17.10.2015.

    Kakove veze to ima. Bilo pa proslo. Nadam se da im je bilo lijepo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare