To je to što me zanima!

Hauser grli majku: 'Biti s njom najljepši je osjećaj na svijetu'

Glazbenik Hauser se nedavno nakon povratka s američke turneje pohvalio vilom u blizini Pule. Dom je uredio po svom ukusu, a dođe mu i majka tamo kuhati...
Vidi originalni članak

Violončelist Stjepan Hauser (32) blagdane provodi u obiteljskom domu u Raklju kod Pule, a na društvenim mrežama se pohvalio fotografijom na kojoj pozira s majkom Marijom

Stjepan je obožavateljima zaželio sretne blagdane i uz fotografiju s prekrasnim prizorom mora u pozadini. 

- Proputovao sam svijet nebrojeno puta, ali biti kod kuće s mamom je najljepši osjećaj na svijetu - napisao je Stjepan na Instagramu. Među komentarima ističe se jedan s kojim se svi slažemo, a glasi 'Isti osmijeh'.

Poznati violončelist nedavno je pozirao i sa svjetskom zvijezdom, pjevačem Aerosmitha Stevenom Tylerom (71). Na fotografiji su glazbenici grizli Hauserovo gudalo s osmijehom na licu, a fotografija je snimljena na jednom koncertu u Italiji.

- Kad se dvojica ludih ljudi sretnu. Ludilo počinje - napisao je glazbenik.

Dok je Steven Tyler pjevao Hauser i njegov kolega Luka Šulić (31) 'brusili' su svoja gudala na violončelima.

- Nema bolje kombinacije od 2Cellosa i rocka. Svaka čast - pisalo je u jednom od komentara. 

ODMARA OD TURNEJE Hauser se pohvalio raskošnom vilom u Istri: Šef se vratio kući

Podsjetimo, nedavno se Hauser po povratku s američke turneje pohvalio vilom u Istri. Objavio je fotografije luksuznog doma u blizini Pule. Dom je uredio po svom ukusu, a dođe mu i majka tamo kuhati. 

Obožavatelji su bili oduševljeni njegovom 'malom' oazom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Imaš predivan dom, izgleda kao da je stvoren baš za tebe - jedan je od mnogih komentara Hauserovih pratitelja, dok ima i onih koji glazbeniku zamjeraju na tome što umjesto biljaka, u njegovom dvorištu uglavnom prevladava trava i pješčani teren za odbojku. Osim odbojkaškog terena, Stjepan ima i bazen u kojem se rado opušta plutajući na luftićima duginih boja.

- Evo, našao sam si napokon neku svoju oazu. Jedno osam godina smo bili na turneji po svijetu, konstantno, hektično, jurnjava, ludnica, nikad da imaš nekog vremena za sebe, da predahneš, da udahneš, malo da se okreneš sebi i da počneš malo uživati u svemu stečenom. Uzalud ti sav uspjeh i sva lova ovog svijeta ako ne stigneš uživati u tome. I ja sam odlučio napokon početi živjeti život onako kako treba - otkrio je lani za IN magazin. 

- Ovo je čista inspiracija. Pogled, ujutro kad se probudiš, izlazak pa zalazak, zamisli gledaš zalazak sunca i sviraš ovdje, mir i tišina. Božanstveno! To se ne može usporediti ni sa čim - dodao je violončelist.

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • KusNjega 23.04.2019.

    Kolega Luka ga je pretekao u svemu!

  • Tone 23.04.2019.

    Zanimljivo da praktično nema komentara o onome po čemu je Stjepan priznat, cijenjen, rasprodan i nagrađivan. Ovi komentari sliče više na uobičajeni primitivizam i ljubomoru, mada nema razloga za to. Kada se čovjek nečemu posveti, što je uspješniji i bolji to je i različitiji od prosjeka. Tu prestaje mogućnost i pravo na ocjenjivanje vrijednosti jer je količina znanja nužna za to, jednostavno nedostatna. Neovisno od toga, Michelangelo je priznat kao genije, a za neke je običan peder ! Jasno to mišljenje je osobno i ne govori, na sreću, ništa o njemu. Svatko ima pravo na svoje mišlje, ali iznositi ga samo zato da bi se pokušalo nanijeti štetu unatoč nedvojbeno nedovoljnom poznavanju teme, govori samo o "misliocima".

  • 23.04.2019.

    Na prvu, iritantan do bola(u stranu muziciranje) a i ovi pink/rozo/bijeli jednorozi previse po meni za jednog "muskarca".

Komentiraj...
Vidi sve komentare