To je to što me zanima!

Hauser nema vozačku dozvolu: Bojim se zgodnih žena na cesti

Violončelist je teoriju položio iz prve, a vožnju pao tri puta. Prije nekoliko mjeseci prekinuo je vezu s pjevačicom Rozgom, a nakon se toga počeo naslikavati sa seksi djevojkama
Vidi originalni članak

Nasreću, nemam vozačku dozvolu, jer kad bih vidio zgodnu žensku, odmah bih se okrenuo za njom, pa tko zna što bi bilo s vozilom, rekao je Stjepan Hauser (31), član dueta 2Cellos.

Violončelist je teoriju položio iz prve, a vožnju pao tri puta.

Prije nekoliko mjeseci prekinuo je vezu s Jelenom Rozgom (40), a nakon toga počeo se naslikavati sa seksi djevojkama. Prvo je pozirao s atraktivnom pijanisticom Lolom Astanovom. Objavio je video u kojem sviraju, a onda i jedan sa stražnjeg sjedala auta na kojem su pjevali 'Baby One More Time'.

Nakon toga fotkao se s Belen Rodriguez (33). Riječ je o argentinskoj manekenki koja je rastavila Ninu Morić (41) i Fabrizija Coronu (43).

Idi na 24sata

Komentari 74

  • vanja111 22.12.2017.

    Prezgodan mladi čovjek i uz to uspješan. Može netko jedino ljubomoran biti na njega pa napisati da je gay,ali činjenica jest da se za to dokaza nema,a i fotografira se sa najljepšim ženama nakon prekida sa Rozgom. Nikad nikakv seks skandal se nije vukao za njim. Koliko je kvalitetan glazbenik,dovoljno govori da ga je htio i Oliver na svojim nastupima kao i što ga je slušao priznati svjetski glazbenik Elton John!

  • lola322 22.12.2017.

    Čim dečko lijepo izgleda, nije u krkanskom stilu "žena je za kuhinju i rađaonicu" odmah ga se proglašava gayem. Na kraju krajeva i da je, to je njegova stvar, ali takvi komentari su mi dno, ja i da vidim nekoga "na djelu" ne bih pričala tako o njemu, a vi na temelju izgleda i nekih tračeva donosite sud o nekome, dovoljno govori o vama..

  • superman86 22.12.2017.

    pi****a

Komentiraj...
Vidi sve komentare