To je to što me zanima!

HBO će Milošu Bikoviću isplatiti cijeli honorar za seriju 'White Lotus': Evo kome će dati iznos

Srpski glumac Miloš Biković se našao na meti kritika zbog svoje podrške Vladimiru Putinu u ratu s Ukrajinom. Putin je čak odlikovao Bikovića 2018. godine, a glumac ima i rusko državljanstvo
Vidi originalni članak

Srpski glumac Miloš Biković (36) trebao je glumiti u hit TV seriji 'White Lotus' u šest od ukupno osam epizode treće sezone.

Međutim, odluku da neće glumiti u seriji donesena je nakon što se ministarstvo vanjskih poslova Ukrajine javno žalilo na suradnju produkcijske kuće HBO i glumca zbog njegove podrške Vladimiru Putinu.

MILOŠ BIKOVIĆ Ukrajinci bijesni na HBO zbog srpskog glumca: 'On podržava genocid, Putin ga je odlikovao'

Unatoč tome što neće glumiti u seriji, Biković će u potpunosti biti isplaćen kao da je glumio u seriji, piše Blic.

Naime, glumac je odlučio iznos koji će mu HBO isplatiti donirati u humanitarne svrhe, kao pomoć mladima da se školuju i profesionalno usavršavaju.

ZBOG PODRŠKE RUSIJI Miloš Biković ipak neće glumiti u 'White Lotusu': 'Ne želim se prikloniti ni jednom narativu...'

- Kao što sam već rekao, bila mi je izuzetna čast biti pozvan da radim s Mikeom Whiteom u takvoj seriji. Moj motiv da sudjelujem na takvom projektu bio je isključivo glumački i umjetnički izazov. Kako do realizacije neće doći, želim da honorar koji bih zaradio usmjerim onima koji će nas sutra predstavljati u svijetu - rekao je glumac za Blic.

Prisjetimo se, glumac se našao na meti kritika zbog svoje podrške Vladimiru Putinu u ratu s Ukrajinom. Putin je čak odlikovao Bikovića 2018. godine, a glumac ima i rusko državljanstvo. Kada je HBO objavio da bi jedna od uloga u novoj sezoni 'White Lotusa' mogla pripasti Bikoviću, Ministarstvo vanjskih poslova Ukrajine oglasilo se na Twitteru. 

OGLASIO SE Goran Bogdan stao je u obranu Bikovića: 'Miloš kojeg poznajem ne podržava nikakve genocide'

- Je li u redu da radite s osobom koja podržava genocid i krši međunarodno pravo? - napisali su i označili HBO. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ßißavac 04.04.2024.

    @Aye. Oprosti što te ovako zovem. Želim se ispričati ako je moj komentar zvučao grubo, jer ti to ne zaslužuješ. BY je portalska kamera, koja vidi sve samo ne sebe. Ne trebam ti reći da o tebi mislim sve najbolje. LP

  • nefra94 06.02.2024.

    Po cemu je on nesto posebno . Takvih ima na tone. Cetnicic proruski orijentiran. Na istok po peneze. Cuj ko i Nemanja sve sto je stekao, stekao od dekadentnog Zapada ali po njemu pljuje.

  • SexyKisska 06.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju --> NU21.FUN

Komentiraj...
Vidi sve komentare