To je to što me zanima!

Heather će od McCartneya dobiti 250 milijuna kuna

Dogovor o visini i isplati spomenute svote Mills i službeno će biti potpisan u ponedjeljak u skladu s odlukom suca Visokog suda u Londonu
Vidi originalni članak

Heather Mills (40) će od bivšeg pjevača Beatlesa Paula McCartneya (65) dobiti iznos od oko 250 milijuna kuna, koji je odredio sud nakon što se par poslije razvoda nije uspio međusobno dogovoriti u vezi isplate koju Paul treba isplatiti Mills. Dogovor o visini i isplati spomenute svote Mills i službeno će biti potpisan u ponedjeljak u skladu s odlukom suca Visokog suda u Londonu. Riječ je o jednom od najskupljih razvoda u povijesti zemlje. Pretpostavlja se da troškovi kojim su podmirene odvjetničke i sudske pristojbe iznose oko sto milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • -mariela- 15.03.2008.

    I,hoce li isplata biti bas u kunama ???....primjetim u zadnje vrime,kako se te ogromne svote navode u kunama..onoo,da se hrvatskom naraodu zavrti kad procitaju tolikee milione kuna...vala i bombasticnije zvuci toliki miloni..manja bi cifra bila u funtama...a kad se nesto hoce umanjit onda se to objavljuje u maticnoj valuti,eventualno sve u eurima.Naravno da je iznos isti..ali ipak 250 mio zvucnije je od neki 30-ak mio.funti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare