To je to što me zanima!

Hefner skoro izgubio život zbog seks. igračke u grlu

Hugh i jedna od njegovih zečica, Sondra vodili su ljubav kada su odlučili zabaviti se seksualnom igračkom koja je nekako završila u njegovom grlu
Vidi originalni članak

Uskoro će se na policama američkih knjižara naći nova biografija Hugha Hefnera (82) pod nazivom "Mr. Playboy: Hugh Hefner and the American Dream" koja otkriva nepoznate detalje iz njegovog života. Sam Hugh za biografiju kaže da je to najvjerodostojnija knjiga dosad napisana o njemu i kako su svi podaci istiniti. Tako autor otkriva jednu epizodu iz 1977. godine kada je vlasnik Playboya bio blizu smrti. Sve se bilo događalo u spavaćoj sobi. Hugh se zabavljao s jednom od svojih zečica kada su odlučili začiniti seksualni doživljaj.
- Odjednom se srušio na krevet. Počeo se gušiti i rukama se držao za vrat. Sondra isprva nije shvatila što se dogodilo, ali onda je vidjela da je Hugh malo poplavio. Brzo se snašla te ga je počela udarati po prsima sve dok Hugh nije ispljunuo seksualnu igračku - otkriva autor biografije. Navodno će se početi i snimati film o Hughovom životu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare